Magazín

Lesk a bída obchodu: Zaměřeno na obchodníky v gastronomii

Co si budeme povídat, s prací obchodníka se pojí celá řada domněnek a stereotypů. Je obchodování v gastronomii jen samá dobrota a lážo plážo? Člověka tam nic nepřekvapí? Vážně nemá žádné úskalí, jak si mnoho lidi myslí? Kdepak....more

11 důvodů, proč je skvělé být obchodníkem v gastronomii

Tu oběd zdarma, tady sklenička přívlastkového vína, voňavé coffee to go či volňásky na gourmet akci s exotickým rautem. Musíme vůbec vyjmenovávat důvody, proč je skvělé spolupracovat s restauracemi a kavárnami? :) 1. Vaší prací je,...more

Jan Hökl: „Málokdo má 2 miliony v hotovosti, prostor pro hypoteční úvěry tu proto bude vždycky“

S obchodním zástupcem hypotečního centra jsme se pobavili o oboru, který není mezi obchodníky vnímán jako úplně sexy. Nenechali jsme se však svázat domněnkami a stereotypy – zajímalo nás, jací jsou klienti, zda chtějí Češi stále...more

Obchodní velikáni: Jan Paukert – otec tradičního obloženého chlebíčku

Plátek čerstvé nadýchané veky, salát nebo pomazánka, kolečko salámu, ozdoba ve formě petrželky, rajčete, okurky a plátku vejce… To je tradiční obložený chlebíček. Český chlebíček. Svůj původ má totiž v Praze. A nikde jinde na...more

Jak vyzrát na neurčité odpovědi klientů, kterým voláte?

Nejste první, kdo klientům volá. Dnes už jsou o krok před vámi. Mají náskok díky zkušenostem, které získali při předchozích hovorech se všemi, kdo je kdy oslovili telefonem. Jak se znovu dostat do vedení? Naučte se zpacifikovat jejich...more

3 tajemství prodeje exkluzivně ze Srí Lanky!

Náš redaktor Matouš aktuálně cestuje po Srí Lance a jak říká: „Nevycházím z údivu, jak dokonale na mě fungují, chce se říct až „primitivní“ prodejní techniky. Každý se tu neustále snaží něco prodat – jídlo, pití,...more

Tomáš Konopásek z Dáme Jídlo: „Vůbec nejhorší je hladový zákazník“

Kolik dodávek je potřeba, abyste přivezli teplé jídlo 120 lidem? Jaké to je, organizovat práci 1 200 restaurací ve 130 městech? Co dělat, když je jídlo studené nebo dorazí pozdě? „Není nic horšího než hladový zákazník,“ směje se...more

24 hodin s realitním specialistou Michalem Kolářem

Jak vypadá typický pracovní den realitního makléře? Jak se domlouvají nové domy, s čím se setkává a co ho ještě pořád dokáže překvapit? Mrkněte v dnešní sondě do života Michala Koláře, specialisty na pronájem a správu nemovitostí...more

13× How I Met Your Mother na víkend: „Nic dobrého nikdy nevzniká po druhé v noci“

Americký sitcom How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku) není třeba nijak zvlášť představovat. Když se v roce 2005 začala vysílat první série, okamžitě si získala tisíce příznivců. Kromě odpočinku a zábavy přináší HIMYM...more

© 2024 imper.cz