11 důvodů, proč je skvělé být obchodníkem v gastronomii

3. 12. 2014 +

Obchod

[velikost_textu]

Tu oběd zdarma, tady sklenička přívlastkového vína, voňavé coffee to go či volňásky na gourmet akci s exotickým rautem. Musíme vůbec vyjmenovávat důvody, proč je skvělé spolupracovat s restauracemi a kavárnami? 🙂

coffee

1. Vaší prací je, že chodíte po hospodách!

2. Nikdy se nemusíte stresovat představou, že byste kdy umřeli hlady. Jen při procházce Prahou narazíte na jednu klientskou frenčízu vedle druhé.

3. Pro kamarády jste světaznalý food kritik, blízký přítel Zdeňka Pohlreicha a parťák Jamieho Olivera.

4. Máma je ráda, protože láska přece prochází žaludkem a vy se i s tímhle šíleným povoláním dobře vdáte!

5. A jako chlap si užíváte pověst lva salonů, který zve ženské do vybraných restaurací, všude zdraví majitele a pokynem ruky získá nejlepší šampaňské podniku. Kdejaký kmotr vám závidí!

6. Vesele fungujete i jako byznys planner: Víte, že otevřít si restauraci není jen o tom najmout kuchaře a dvě servírky.

7. Elegantně jíte hůlkami, znáte starý italský recept na tiramisu a když se chcete na večírku jó vytáhnout, smotáte i nějaké to domácí sushi.

8.  Konečně chápete, na co ten který nůž je.

9.  Jste imunní vůči kofeinu – ani po sedmém espressu (česky čti piccolu!) nevydržíte být déle vzhůru.

10. Teď v zimě to máte dvakrát tak dobrý – klidně si nechte naložit i druhý dezert, případné bříško schováte pod svetrem!

11. A když to přece jen přeženete? Jelikož jste schopný vyjednávač, vydealujete si u kámoše z oboru permanentku do fitka, sauny nebo na wellness procedury. A do jara budete fit!

Pojďte do toho a vychutnejte si obchod v segmentu gastro! Pro zajímavé nabídky práce stačí kliknout!

 

Text: Pavla Lokajová s pomocí týmu Storyous

Foto: misszeit.tumblr.com

[/velikost_textu]