Best of: Jak ze svého obydlí udělat magnet na peníze? Odhalte hlavní bloky s Feng shui 1/2

05. Říjen 2018

Říká se můj dům – můj hrad, ale hrad může být pěkně nehostinné místo. Stejně tak nehostinné může být i vaše bydlení k příjmu finanční hojnosti. Vydejte se spolu s námi na prohlídku a odhalte nečekaná místa, kde vám unikají peníze, a zjistěte, jak si zařídit bydlení/přestavět byt prostřednictvím Feng shui, abyste si do života přitáhli prosperitu. Jak ze svého obydlí udělat magnet na peníze a životní prosperitu?

picjumbo.com_HNCK2197

hledáme obchodníka

1. Feng shui a prosperita

Feng shui (tradiční starobylé čínské učení) se zabývá vztahem k životnímu prostředí. Nastoluje harmonii v prostoru a umožňuje nerušené plynutí energie čchi. V byznysovém světě se využívá obzvláště ve chvílích, kdy chceme zlepšit svou situaci v oblasti prosperity, materiální a finanční hojnosti a důležitých vztahů. V osobním životě lze toto učení použít i na oblast zdraví, vztahů, hojnosti, štěstí a spokojenosti.

TIP: Pokud toto učení zavedete do svého života, můžete k sobě přitáhnout ty správné lidi, situace, kontakty, obchodní příležitosti a partnery, zákazníky, vytoužené příjmy, vylepšení cash flow, zhmotnění snů a naplnění vizí, o kterých se vám dříve ani nesnilo. Dokážete si to představit? Jak se vám tato představa líbí?

2. Vliv Feng shui, principy – jak s nimi pracovat?

Procházíme obdobím velkých změn a lidé v sobě hledají odpovědi, jak být více naplnění, šťastnější, bohatší a jak se seberealizovat. Celosvětové výzkumy prokázaly, že prostředí má z 33 % vliv náš výkon, úspěch, prosperitu. Z dalších 33 % má vliv na úspěch a prosperitu naše myšlení. Pro lidi je ovšem lehčí začít pracovat na úrovni prostředí (ve vnějším světě) než s naší myslí (ve vnitřním světě).

Důležitým aspektem při práci s Feng shui je zjistit své energetické číslo (dle Feng shui existuje 9 energetických čísel své číslo zjistíte dle data narození pomocí speciální aplikace či knihy) a podle něj si nastavit a uspořádat prostředí domova a kanceláře ve směru vašeho osobního úspěchu. Tím položíte základy prosperity a dostanete se do pozice síly ve svém životě.

3. Principy Feng shui – jak nastavit domov a kancelář, aby vás podporovaly v prosperitě a hojnosti?

Váš domov či kancelář je váš hrad. Místo, které vám dodává energii, sílu a má vás maximálně podporovat k vytvoření, realizaci a dosažení života vašich snů, cílů a vizí. Je proto důležité se na prostředí domova a kanceláře koncentrovat a umět s ním pracovat tak, aby vás podporovalo, nikoliv sabotovalo.

Jak uspořádat domácnost a ložnici podle Feng shui
Zdroj: Mujdum.dumabyt.cz

Tipy

  • Vstup do domu by měl být velmi vítající. (Neměly by na vás hned koukat boty a visící kabáty – nedělejte z prostoru chaos a nepořádek). Dejte vesmíru vědět, čí je to domov. Zavěste si ve vstupní hale obraz vaší rodiny či vás samotného. Mějte tam krásné čerstvé květiny, pěknou svíčku. Díky tomu se budete v domě a kanceláři vždy cítit vítaní. Umístěte do vchodu bublající fontánku či zvonkohru do směru vašeho osobního úspěchu.
  • Koukněte se na všechno, co vás obklopuje. Všechny obrazy a předměty, které vás obklopují, odrážejí to, co si přejete, a to se vám vrývá do podvědomí. Pokud chcete být úspěšní, šťastní a naplnění, obklopte se obrazy a předměty, které toto vyjadřují. Připomínáte tak sami sobě i ostatním to, po čem toužíte.
  • Každá místnost má svůj řád a ovlivňuje kvalitu dané oblasti. Pracovna, kancelář ovlivňuje úspěch, bohatství a prosperitu, obývací pokoj se spojuje se vztahy s rodinou, ložnice odráží partnerský vztah a finance, kuchyň se spojuje se zdravím, blahobytem atd.
Zásady feng shui pro bydlení
Zdroj: Fengshuiforfinancialfreedom.com
  • Ložnice a kuchyň jsou z hlediska Feng shui nejdůležitější místnosti v domě. Ložnice by se měla nacházet v jinové zóně – tedy spíše směrem k severu, severovýchodu, severozápadu nebo západu, současně co nejdále od nejrušnější části domu a od vchodu, neměla by též přímo sousedit s koupelnou. Ložnici byste měli věnovat zvýšenou péči a vytvořit zde skutečnou oázu klidu umožňující kvalitní spánek, abyste ráno byli fyzicky i psychicky svěží.
  • Kuchyň se nazývá srdcem domova. Nejvhodnějším místem pro kuchyňskou místnost je východní nebo jihovýchodní sektor. Neměla by být pod ložnicí ani naproti dveřím do koupelny a ložnice. Zvláštní péči byste měli věnovat sporáku. Úzce souvisí s bohatstvím. Sporák je generátorem energie domova a má vliv na vaše zdraví, vitalitu a odolnost. Pro finance je nejdůležitější energetický stav sporáku – zajišťuje potravu a tím dodává výživu obyvatelům domu.

© 2024 imper.cz