Top NONSTOP posilovny v Praze, kde ze sebe můžete vymlátit stres i ve dvě ráno!

22. Září 2018

Také se vám v noci stává, že doděláte projekt, strategii nebo rozpočet na další rok a máte v sobě tolik energie, že byste mohli skály lámat? Ale co teď? Usnout hned nedokážete a bloumat po setmělých ulicích taky není super nápad. A co kdybyste zaskočili do posilky? Prozradíme vám, kde mají otevřeno NONSTOP.

Pomineme, že známí fitness trenéři tvrdí, že tělo má v noci odpočívat, a když místo toho začneme cvičit, narušíme tím všechny regenerační procesy, které během spánku v organismu probíhají.  My se raději zaměříme na to, jak dostat starosti z hlavy a stres z těla, protože ani ty ke správné regeneraci nevedou. Kam to můžete jít ze sebe vymlátit i v noci?

DrFit – Non-stop fitness studio

Kde: Makovského 1392/2b, Řepy
FB: DrFit

V Řepích se skrývá místo, kde mají pro vaše noční řádění připravenu crossfitovou zónu s pneumatikou od traktoru, tažným zařízením  a dalšími vychytávkami, při kterých zjistíte, jakou máte páru. Fitko je pro členy nonstop a v tu dobu se do něj dostanete vchodem z parkoviště. Milá a znalá obsluha je fajn bonus a nesmíme zapomenout ani super čisté šatny.

John Reed Fitness

Kde: Karlovo náměstí 10, Praha
FB: JREED

Na Karláku to žije sportem, takže když dostanete v noci chuť, můžete sem zavítat. Připravte se ale na to, že tohle fitko je vzhledem netradiční. A to nás baví.  Každý kout tam vypadá jinak, až můžete mít pocit, že cvičíte doma v obýváku. Když se vám občas podaří dorazit dřív, zastihnete tady i DJ, který vaše cvíčo promění v super zážitek. Jinak samozřejmě nechybí kardiozóna a činky a bytelný stroje.

Jan Kareš INDIVIDUAL GYM

Kde: Na Poříčí 1071/17
FB: Kareš gym

Na Poříčí najdete místo, které vám vyrazí dech. A protože se posilovna jmenuje Individual gym, nemůžete vlastně čekat nic jiného. To, že si tam zaskočíte zacvičit kdykoliv během dne a noci je vlastně to nejméně zajímavé 🙂 K dispozici dostanete trenéry triatlonisty, kteří vás nenechají se flákat,  v každé místnosti si můžete nastavit teplotu, která vám vyhovuje (a zavřít se tam, abyste měli soukromí), snadno propojíte svůj chytrý telefon se zvukovým systéme a pustíte si svůj oblíbený mix. Navíc ve sprše na vás čekají sprchové boxy, takže máte absolutní soukromí.

Special posilovny s prodlouženou otevírací dobou

Eagle fitness

Kde: Nademlejnská 1, Praha 9
FB: Eagle

Chcete si pořádně zacvičit a protáhnout se i ve venkovním gymu?  V Eagle fitness si můžete vybrat. Nicméně i uvnitř máte spousty stanovišť, kde si vyzkoušíte svou výdrž a pružnost a hlavně vás potěší lifterna. Trenéři jsou sice vzezřením drsňáci (až na blondýnku, která vůbec není křehká :-), ale rozumí tomu, co dělají a dokážou skvěle poradit i začátečníkovi. Otevřeno mají do půlnoci.

FitINN

Kde: Argentinská, Holešovice
FB: FitInn

Na Argentinské v Holešovicích na vás čeká fitko, které zavírá až po půlnoci, velká kardiozóna, kde můžete vyběhat stres a funkční zóna, kde si zacvičíte s vlastní vahou těla, což je koncept, který ve FitINN upřednostňují. Nicméně činek a strojů mají taky spoustu :-). Kromě holešovické pobočky, můžete zajet i na Budějovickou, nebo třeba do Brna.

 

Foto: FB profily zmíněných posiloven

© 2024 imper.cz