Aplikace, které obchodníkům ulehčují život #1

28. Březen 2016

Všichni máme chytré telefony. A přitom často ani netušíme, jak moc si můžeme ulehčit život používáním všemožných aplikací. Na trhu jich stále přibývá a my chápeme, že ne všichni mají čas novinky sledovat. Proto pro vás aplikace zkoušíme a zjišťujeme, jestli jsou opravdu užitečné. Vybíráme ty, které vám skutečně ulehčí život, zkrátí rozhodovací procesy a postarají se o váš osobní rozvoj zábavnou formou. Každý měsíc se těšte na výběr aplikací z oblastí inspirativních aplikací, office, lifestyle a těch vhodných pro fyzické zdraví.

mobilni appky

hledáme obchodníka

1. Sync.ME

I pokud máte jeden telefon služební a druhý soukromý, je těžké udržovat kontakty aktuální. Lidí v seznamu přibývá a obvykle nechceme nedělní večery trávit procházením kontaktů a zjišťováním, kdo se vdal a změnil kvůli tomu e-mail nebo kdo má nové telefonní číslo. Proto je tu aplikace SyncME (verze pro Andriod a iOS). Synchronizuje kontakty z Facebooku, Google+, Twiteru, Instagramu, LindkedInu a VKontakte. Další výhodou je vytvoření jakési společné sítě. Pokud někdo z vaší databáze má v kontaktech neznámého člověka, zobrazí se informace o volajícím i vám.

2. ACR

Ne vždy pamět funguje na 100 %. Rozhodně je lepší nespoléhat na to. Proto je tu aplikace ACR (pro Android) nebo , IntCall (pro iOS). Slouží k nahrávání hovorů. Zaznamenáte si celý průběh obchodní schůzky. Následně ji s kolegy proberete, řeknete si, co šlo vyjádřit jinak, provedete analýzu a příště se chybám vyhnete a zopakujete to, co zafungovalo. Navíc se k záznamu vždy můžete vrátit, přestože jste na cestách a nejste u počítače.

3. Liftago (www.liftago.com) – s BusinessAnimals.cz první jízda zdarma!

Aplikace, kterou můžete použít, když budete potřebovat taxi v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Díky ní si objednáte odvoz, vyberete si, s jakým řidičem pojedete, zjistíte značku auta a budete mít okamžitý přehled o ceně za jízdu, kterou se chystáte podniknout. Vaše cesta i výdaje jsou pod kontrolou a vy si můžete plně užívat cestu taxíkem, při které vás nic nezaskočí.

  • HOT TIP: BusinessAnimals.cz má pro vás první jízdu Liftagem do 400 Kč úplně zdarma! Stačí si stáhnout aplikaci pro ANDROID nebo iOS, před objednáním přidat do aplikace platební kartu a zadat kód ANIMAL. Pokud bude vaše cesta za víc než 400 Kč, zbytek doplatíte. Enjoy the ride!

4. Yelp (www.yelp.com)

Aplikace Yelp (pro iOS a Android) vám poslouží obzvlášť ve větších městech na zahraničních cestách, pokud hledáte nějaký kvalitní podnik či službu. V aplikaci najdete především různé restaurace, podniky či obchody. Zároveň získáte informace o otevírací době obchodů či menu restaurací. V aplikaci naleznete i údaje o různých akcích konaných v daném městě. Funguje zejména na bázi hodnocení od zákazníků. „Češi například hodně komentují farmářské trhy, místní speciality a trendy, jako je například trdelník, salátové bary nebo polívkárny. Zaměření recenzí koresponduje se životem uživatelů,“ říká Michaela Plesníková, regionální manažerka pro Yelp. Vy díky tomu máte přehled, kam stojí za to jít a kterému místu se raději vyhnout.

5. Tabata – intervalový trénink pro spalování tuků

Slyšeli jste už o Tabata tréninku? Lékař Izumi Tabata odhalil, že krátké cvičení při maximální intenzitě je mnohem účinnější než zdlouhavé tréninky. Což vytíženým lidem hraje do karet. Aplikace skýtá 8 cyklů, kdy velmi intenzivně cvičíte 20 sekund a pak 10 odpočíváte. Můžete sledovat rychlý nárůst fyzické síly. Aplikace vás nenechá podvádět. Vyberte si cvičení, které vám sedí a dejte si každý den 8 krátkých setů. Stáhněte si ji pro iOS nebo Android.

Vyzkoušejte leady

6. Lumosity Brain Training

Přidejte se k více než 70 milionům lidí po celém světě a bystřete svou mysl po cestě do práce i u oběda. Aplikace (ke stažení pro Andriod a iOS) vychází z vědeckého objevu amerického psychologa. Z toho vyplývá, že levá mozková hemisféra dekóduje jazykové informace a pravá vizuální podněty. Brain Training vás nutí rychle střídat obě tyto hemisféry a tím vás učí lépe se soustředit. Změny na sobě budete pozorovat při intenzivním procvičování už po dvou týdnech. Můžete pak sledovat větší objektivitu v oblasti pracovních rozhodnutí.

7. Buddhify

Aplikace přizpůsobená městskému životnímu stylu. Pokud si říkáte, že meditace nejsou nic pro vás, zkuste si nainstalovat Buddhify a změníte názor. Ať už někam jdete pěšky, jste v kanceláři, nebo doma, trénujte svou mysl k všímavosti, radosti a zvědavosti. Zkrátka mindfulness na entou. Dodáte mozku potřebnou energii a zároveň se uvedete do lepšího psychického stavu. Aplikace je navržena pro lidi, kteří jsou neustále v pohybu a nemají čas ztrácet čas (Android a iOS).

© 2024 imper.cz