10 instagram účtů, které sledovat pro každodenní motivaci

13. Květen 2015

Říká se, že vytvoření nového návyku zabere 21 dní. Za tu dobu se v mozku vytvoří nové neurospojení a aktivita se zautomatizuje. Jenže vydržet těch 21 dní bez přestávky je pěkné peklo, ať už jsou vaším cílem lepší výkony, navolání více klientů nebo vstávání o hodinu dřív! Proto jsme si v Business Animals oblíbili motivační účty na instagramu. Které doporučujeme sledovat?

Instagram je sociální síť budoucnosti. Hodně obrázků, krátké motivační texty bez zbytečného balastu a rychlé scrollování, takže jste za pár minut motivací doslova nabití. Nám nejvíc zafungovala následující desítka:

1. Millionaire Mentor

Millionaire mentor, 466 000 followerů

Foto: @millionaire_mentor
Foto: @millionaire_mentor

Pokud byste si měli stáhnout Instagram do mobilu kvůli jednomu účtu, je to tenhle. Nabušená hesla i praktické sales rady a atraktivní grafika dělají z tohoto účtu motivaci, na kterou se budete každé ráno těšit.

2. Ask A Millionaire

Askamillionaire, 104 000 followerů

Foto: @askamillionaire
Foto: @askamillionaire

Shawn Thomas je ztělesněním amerického snu. Ve 30 na mizině, ve 44 naopak v důchodu s multimiliardovým impériem, dnes mentor úspěšných.  Jeho účet je unikátní tím, že je hodně osobní. Shawn o sobě prozrazuje mnohé (i to, že byl ve 20 členem amerického boybandu), nebojí se být kontroverzní a říct svůj názor od plic. Povzbuzení a vodění za ručičku se na jeho účtu nedočkáte, jestli jste ale ochotni podívat se pravdě do očí a makat na sobě, do toho.

3. 6 am Success

6amsuccess, 226 000 followerů

Foto: @6amsuccess
Foto: @6amsuccess

Jednoduchá, příjemná grafika a krátká úderná hesla hrají přesně na tu vaši stránku, která věří, že v sobě máte něco jedinečného.

Vyzkoušejte leady

4. Powerhouse JD

Powerhousejd, 21 900 followerů

Foto: @powerhousejd
Foto: @powerhousejd

Jak vypadá život bohatého investora do nemovitostí, který se pohybuje mezí LA, New Yorkem a Miami? Docela cool!

5. Before 5 am

Before5am, 71 500 followerů

before5am
Foto: @before5am

Úspěch začíná před pátou ranní! To ví spousta obchodníků, ne každý to však uvádíme do praxe. Každé nakopnutí k brzkému vstávání se počítá, tak proč mu nedat podobu každodenního motivačního citátu? Na tomto účtu oceňujeme také praktické rady (v angličtině), které každý post doprovázejí.

6. Mr. Raro

Mr. Raro, 122 000 followerů

raro
Foto: @mararomrraro

Fashion inspirace pro každého obchodníka! Raro Mararo, zakladatel značky Mararo, patří k nejlépe oblékaným mužům na světě a jeho instagram je plný fresh byznys obleků.

7. Andy Frisella

Andy Frisella, 166 000 followerů

Foto: @andyfrisella
Foto: @andyfrisella

Americká instagramová senzace, co se motivace a rad, jak dosáhnout úspěchu, týče. Andy Fishella je však zejména spoluzakladatelem a CEO světově úspěšné firmy s fitness suplementy 1st Phorm. Své know-how tak žije v praxi.

8. Leoš Mareš

Leoš Mareš, 114 000 followerů

Foto: @leosmares
Foto: @leosmares

Koho nezajímá, jak to má Leoš, lže si do kapsy. Na svém instagram účtu ukazuje momentky ze života, drahé zakázky i luxusní život plný aut, cestování i nočních dobrodružství.

9. Think Smart, Grow Rich

Thinksmartgrowrich, 43 500 followerů

Foto: @thinksmartgrowrich
Foto: @thinksmartgrowrich

Tak trochu agregátor všech success účtů. Do výběru jsme jej ale zařadili zejména kvůli příjemné vizuální stránce a skutečnosti, že dokáže dodat krev do žil, když ji po dlouhém dni potřebujete.

10. Richard Branson 

Richard Branson, 282 000 followerů

richard
Foto: @richardbranson

Desítku motivátorů uzavírá kdo jiný než Richard Branson. Britský podnikatel, miliardář, majitel impéria Virgin a nevyléčitelný dobrodruh vás nakopne sáhnout po telefonu a začít navolávat, abyste si mohli na starší kolena taky takhle užívat!

Koho sledujete vy? Tipy do komentářů.

 

© 2024 imper.cz