24 hodin s accountem Pavlem Šímou

16. Prosinec 2014

Pavel Šíma tvrdí klientům, že jim digitální agentura RobertNemec.com, ve které pracuje, pomáhá vydělávat. Stará se o to, aby tomu klienti nejdříve uvěřili, a potom, se to i stalo. Jeho den je tak nabitý schůzkami a organizací agenturní práce na projektech.

8:30Bílé auto si nekupuj,“

varovala mě přítelkyně. Samozřejmě jsem ji neposlechl a samozřejmě se z něj po každé cestě po nasolené dálnici stane černé. A tak před cestou za klientem hezky šup do myčky.

pavel1

Domluvte si konzultaci

9:15 Na dopoledním jednání teče krev

Potenciální klient vyrábí mimo jiné detekční zařízení pro cukrovkáře. Zkouším se vžít do kůže jeho zákazníků, kteří si musí píchat prsty 4× denně. Auč!

pavel2

10:45 Část našeho týmu je v Brně…

…část v Praze, někdo ve Vídni a v San Franciscu. Většina interních meetingů (a stále častěji i těch klientských) se tak děje online přes Google Hangouts, Skype nebo join.me. Šetří nám to náklady i čas.

pavel3

12:05 Neumíme nakreslit prasátka!

Zjišťujeme s kolegyní Jitkou u oběda při vymýšlení nového obchodního nástroje. V pozadí vodopády v kuchyňce naší kanceláře.

Domluvte si konzultaci

pavel4

14:00 Jsem vlastně kancelářská krysa,

co většinu dne sedí za stolem a „tvoří hodnoty“. Na vizitku mi natiskli „Account Manager“ – ve skutečnosti mám kromě obchodu na starosti management projektů, firemní HR, management agentury a naši pražskou pobočku.

pavel-sima-premysli

14:20 Beru vizitky z minulého týdne k digitalizaci

Je to pohodlnější – na rychlý přenos kontaktu do telefonu používám aplikaci ScanBizCards. Kontakty taky hned nahráváme do našeho CRM Highrise. Přesto je mi líto papírové vizitky vyhodit a kupí se mi nesmyslně na stole.

pavel6

16:45 V seriálu Mad Men se v reklamce od rána do večera kalí tvrdý!

Accounti asi za těch 50 let vyměkli. Odpoledne se za stolem dopuju tak maximálně brazilským matéčkem.

pavel7

Na hodinkách 20:44, v kanclu ani noha

Ještě vytisknout podklady pro zítřejší ranní jednání a hurá na vánoční večírek Googlu.

pavel8

00:?? Google Glass jsou sice pěkný krám,

ale jinak byla party Googlu fajn. Přišli totiž především zástupci firem s největší útratou u Googlu: Mall, Alza, CZC a jim podobní. Pro acounta reklamní digitálky ideální rejdiště. 🙂

pavel9

© 2024 imper.cz