24 hodin s obchodníkem BusinessAnimals.cz

10. Únor 2016

Firemní kultura, produkt a tým lidí. To jsou hlavní faktory při rozhodování, jakou práci vezmete. V inzerátech se ale píšou samé klišé a kdoví, s kým se ve firmě setkáte a jak to tam reálně vypadá. Rozhodli jsme se zprostředkovat detailnější náhled do firem a prásknout na jejich obchodníky, jak fungují. A jdeme příkladem. Co za den stihne náš obchodník, 24letý Jakub Jágl? A vůbec, věděli jste, že teď přijímáme obchodníky?

23

8:45 Ranní multitasking 

Úspěšný den má začít rituálem, a když nejste ranní ptáče, vytvoříte si ho v kanceláři. Snídaně je trochu, co dům (a šuplík kolegyně) dal, nicméně na dnešek se chci trochu hecnout s počtem telefonátů, a tak se musím posilnit. Připravím si kontakty na velké ryby, do sluchátek hudbu a jedu!

2

Vyzkoušejte leady

11:15 Čekání na klienta. Přijde?

Tak to byla asi nejrychlejší schůzka ever. Během 15 minut jsme měli hotovo, klient přijel pozdě a ve finále po mně chce case studies. Takové miluju! Mířím na oběd…

6

12:00 Chvilka mezi svými 

Obědy jsou něco, na co si s kolegy z obchodního uděláme čas vždycky. Sedíme a probíráme nejen to, co nám klienti říkají a jak to otočit, ale i život celkově.

obed

14:30 Schůzka ve Vodafone

Velké klienty mám rád. Sice je s nimi domluva na dlouho, ale vždycky mě potěší, když se pak člověk dostane na schůzku a vidí, že se veškerá snaha zúročila.

hledáme obchodníka

Najděte si práci v obchodu

Jinak paní z HR byla na pozici nováčkem (týden i s cestou), jednalo se s ní super, a co mě potěšilo, i obrovský hráč jako Vodafone se chce pobavit o tom, jak být víc vidět mezi obchodnickou komunitou. Tahle práce mě baví a tebe může taky!

12

17:20 Jedu bomby

Začátky byly výzva, ale díky parťákovi, který dělá trenéra, a magické kartě Multisport je fitko něco, bez čeho si pracovní týden nedokážu představit. Chodím dřív a pak se většinou vracím do kanclu připravit kontakty na zítřek do CRMka, dodělat nechutnou administrativu… dokud mám ty endorfiny v krvi!

25

19:00 Den ještě nekončí!

Docela jsem si to nandal, ale teď rychle dodělat poslední věci, převléct se a vyrazit na večerní akci. Tvářím se tak blbě, protože A) přemýšlím nad tím posledním callem a jak jsem mohl klienta šikovněji zpracovat, B) mám hlad jak vlk, C) dělám selfie v obchoďáku a připadám si jak magor?

13

20:00 Vyhrávám svůj první milion

Kdo říkal, že k bohatství nedojdete rychle? 🙂

15
Foto: Jan Krahulec

21:00 Networking v casino stylu dostává obrátky!

Ne, vážně jsem se nedal na gambling. V rámci společenského života jsem se vydal na Schanova Networking, který mě svým pojetím fakt bavil (ne že by to nebylo vidět!).

16
Foto: Jan Krahulec

22:00 Tak jsem si přál o BusinessAnimals.cz prezentovat, až jsem si urval mikrofon pro sebe

Taky by tě taková práce a lifestyle chytly? Přidej se ke mně a dělej obchodníka v BusinessAnimals.cz

23
Foto: Jan Krahulec

23:00 Zasloužený odpočinek

Večerní chill s fenou Chelsea, pro jeden pracovní den stačilo. Tak zase zítra nanovo!

24

 

© 2024 imper.cz