Aplikace, které obchodníkům ulehčují život #3

28. Květen 2016

Aplikace rostou jako houby po dešti! Držíme krok s těmi nejnovějšími trendy a pak pro vás vybíráme ty nejnovější a nejužitečnější, ověřené přísným okem obchodníka. Tento měsíc jsme se zaměřili především na spojení mezi lidmi, které znáte nebo se chystáte poznat, a na vaši skvělou náladu. Buďte skvělými obchodníky, ať už jste na cestách nebo v kanceláři, vzdělávejte se snadno a rychle a staňte se komunikačním guru, který drží krok s moderní dobou.

phone-869669_1920

Vyzkoušejte leady

1. Glide

Tak na téhle appce teď vyloženě ujíždíme! Používáte pro firemní komunikaci Whatsapp nebo Slack? Zkombinujte zprávy s videem a nahrávejte si video messages na Glidu. S přáteli můžete komunikovat, i když jsou offline. Všechny video zprávy se nahrají na Cloud, kde jsou pak k vyzvednutí. Co je skvělé, že Glide používají v zahraničí a můžete skrz něj komunikovat jak se zahraniční pobočkou firmy, kde pracujete, tak klidně s klientem. To, že vás s obchodním partnerem dělí třeba oceán, přestává něco znamenat. Vítejte v 21. století. Využijte video komunikaci v rozhraní Android i iOS.

2. Obchodní angličtina bez biflování

Umíte anglicky tak, abyste navedli turisty k Vltavě nebo si na obchodní cestě objednali kávu, ale na obchodní angličtinu voláte raději asistentku? Nemusíte ztrácet čas nákladnými kurzy. Aplikace Angličtina bez biflování naučí metodou Imitum obchodní angličtinu začátečníky i pokročilé. Pokrývá spektrum činností nižšího, středního i vyššího managementu. Je skvělá, i pokud chcete pozvednout úroveň angličtiny vašich zaměstnanců. Jak už sám název napovídá, nejedná se o žádnou invazivní formu nalévání informací do hlavy, takže vás za to nebudou nenávidět. Anglicky se naučí přirozenou cestou. Appku si stáhnete tady.

3. Mindfulness

E-maily, hovory, připravování smluv, e-maily, schůzka, e-maily, časová tíseň, panika… Poznáváte se v tom? Buddhistický mnich Andy Puddicombe to měl podobně. Proto vyvinul aplikaci Mindfulness. Na to, abyste meditovali, nepotřebujete mnišské roucho, tkaný kobereček a všechen čas světa. Stačí vám pár minut denně a vaše kancelář. Hlas v telefonu vám radí, co dělat a vy se věnujete tomu, být v přítomném okamžiku. Při pravidelném praktikování se zvyšuje vaše emoční odolnost a snižuje reakční doba na podněty. Každý den se na chvíli zastavte, meditujte a uvidíte, že všechny schůzky dopadnou podle vašich představ. K dispozici pro iOS i Android.

Přečtěte si také: Aplikace, které obchodníkům ulehčují život #1

4. Myia

S někým vás spojuje zařazení do stejného stylu, s někým stejná práce nebo společné koníčky. Ale co když stačí jen správná Wi-Fi? Aplikace Myia vás, na rozdíl od ostatních funkcí virtuálního světa, spojuje s těmi, které máte skutečně poblíž, namísto toho, aby vás s nimi oddělila a spojila s lidmi na míle vzdálenými. Např. na konferenci nebo networkingu máte možnost prohlédnout si seznam připojených lidí, připnout vzkaz na nástěnku nebo posílat soukromé zprávy. Appku si stáhněte, ať už máte iOS nebo Android. Zjistili jsme, že využití má i v tramvajích jako alarm před revizory.

Vyzkoušejte leady

5. Nike Training Club

Co se takhle dostat do formy za pomoci profesionála? S tím vám pomůže aplikace Nike Training Club. V této aplikaci naleznete nepřeberného množství různých workoutů vedených osobními trenéry či profesionálními atlety. Vyberte si i náročnost a dobu cvičení tak, abyste ho stihli zařadit do vašeho nabitého dne. Můžete si stáhnout aplikace v případě, že máte Android nebo iOS.

6. Coworking v Česku

Coworkingové centrum, neboli společný pracovní prostor, je čím dál tím víc ceněné místo. V zahraničí jsou, jak už to bývá, o krok napřed, ale i tady v Česku už trend doháníme. Nyní zde naleznete 18 coworkingových míst. Kde? A koho tam najdete? S tím pomůže první česká aplikace Coworking v Česku. Nemusíte utrácet za kanceláře nebo se nechat rušit kávovarem v kavárně. Prohlédněte si prostor uvnitř online a nechte se nasměrovat pomocí mapy, ať už máte Android nebo iOS.

TIP: Pražské coworkingy už za vás testujeme. Těšte se ve středu na článek o coworkinzích z pohledu obchodníků!

7. Slack

Potřebujete zefektivnit komunikaci svého týmu? Slack je pro to ideální! Umožňuje vám přehledně si uspořádat vaše konverzace do různých kanálů a zabrání nekonečnému hledání důležitých informací v konverzacích díky jednoduššímu vyhledávání. Pro menší týmy je zdarma, pro větší týmy za poplatek. Zesynchronizujte své zaměstnance prostřednictvím iOS i Androidu.

Přečtěte si také: Aplikace, které obchodníkům ulehčují život #2

8. Flow-lístek

Aplikace Flow-lístek vás naučí pozitivně přemýšlet rovnou v praxi. Možná máte dojem, že jste se jako pesimisté narodili. Ale vědecké výzkumy dokázali, že je to jen pohodlná výmluva. Představte si, že se vám postupně změní pohled na život a nemusíte prosedět hodiny u psychologa. Budete si zapisovat své úspěchy, je jedno, že jde o drobnosti, dostávat povzbudivé maily a zlepšovat svoji náladu den po dni. Aplikaci stáhnete pro rozhraní Android.

9. TED

Oblíbený portál plný inspirativních přednášek je s vámi i na cestách. Aplikace obsahuje přes 1 300 podcastů a přednášek dostupných na vašem telefonu (Android i iOS) i tabletu. Vyslechněte si top businessmany, technologické mágy, průkopníky moderní medicíny, úspěšné vizionáře a průkopníky nových vzdělávacích procesů třeba každý den po cestě do práce.

Nezapomeňte, že s BusinessAnimals.cz máte první jízdu s Liftagem do 400 Kč ZDARMA. Stačí si stáhnout aplikaci pro Android nebo iOS, před objednáním přidat do aplikace platební kartu a zadat kód ANIMAL. Pokud bude vaše cesta za víc než 400 Kč, zbytek doplatíte. Enjoy the ride!

© 2024 imper.cz