8 konferencí, na nichž se mohou obchodníci rozvíjet v říjnu

18. Září 2015

Sezona je v plném proudu, a co nestihnete teď v září, si bohatě vynahradíte v říjnu. Vybírejte nejen podle tématu, ale také podle firem/lidí, kteří by se na dané akci mohli objevit. Nabídka je natolik široká, že si v ní vybere opravdu každý. Co prošlo naším filtrem v říjnu? Pojďme pěkně popořadě od začátku měsíce:

konference

1. E-mailingová konference (10% sleva)

  • 1. 10. 2015, Praha

Hlavním cílem konference je naučit posluchače, jak si udržet zákazníky za mnohem nižších nákladů a přitáhnout nové. Spousta obchodníků již dnes funguje hlavně na internetu a potřebuje sledovat aktuální trendy. Právě pro ty jsme zařídili 10% slevu na vstupenku, stačí při online objednávce vložit kód BUSINESSANIMALS. Společnost VIVmail.cz, mezi jejíž klienty patří Vodafone, Tescoma a ČSOB, vám prostřednictvím fundovaných řečníků naučí, jak a kdy využít e-mailing k prodeji. Vytoupí mimo jiné David Finger, Produkt manažer ve společnosti Seznam.cz.

2. Mobile Internet Forum

  • 8. 10. 2015, Praha

Organizátoři Mobile Internet Fora si jsou vědomi toho, že éra mobilních technologií již dávno začala a je třeba se jí přizpůsobit. Obsah konference se tedy zaměří na mobilní aplikace, technologické trendy včetně wearables, mobilní marketingové kampaně či mobilní weby.

3. EVOLVE! Summit

  • 14. 10. 2015, Brno

EVOLVE! Summit je určen především konzultantům personálních agentur a jejich manažerům, headhunterům, sourcerům či researcherům, náborářům a ředitelům firem. Jelikož se svět lidských zdrojů tolik mění, pozvali organizátoři summitu nejlepší řečníky z celého světa, aby se podělili o nové technologie, přístupy a nové trendy v oboru. Pro obchodníky, kteří oslovují zejména HRisty a jiné gatekeepery, určitě skvělý tip.

4. HR Management

  • 14. 10. 2015, Praha

Další konference, která se zaměří na oblast lidských zdrojů, se bude konat v Praze. Letošní ročník s názvem HR 2.0: Time for change! se bude věnovat především špičkovému HR managementu, tedy vedení a udržení těch správných lidí. Hlavním řečníkem bude Bruce Morton, uznávaný zahraniční speaker působící v USA.

5. Startup Summit 2015 (10% sleva)

  • 15. 10. 2015, Praha

Trh se mění velmi rychle a o startupech je slyšet čím dál častěji. Jak vlastně startupy fungují, proč se jim daří, jak funguje jejich financování, jak prodávat jako startup do korporací a naopak proč by vás jako korporaci mělo zajímat investovat do startupu, to a spoustu dalšího se dozvíte právě na tomto setkání.

Vyzkoušejte leady

Jako obchodník byste si neměl nechat ujít například Petra Borkovce, generálního ředitele Partners Financial Services, a téma MLM, Ondřeje Bartoše, investora, kterého znáte ze Dne D, Tomáše Čupra, známou osobnost české business scény, nebo Mariana Jelínka, bývalého trenéra Jaromíra Jágra a motivačního business kouče.

S BusinessAnimals.cz máte navíc 10% slevu na nákup vstupenky, stačí při online objednávce zadat kód BUSINESSANIMALSPART02.

6. UP Business Camp

  • 17. 10. 2015, Olomouc

Nezapomínáme ani na studenty, které sales zajímá jako budoucí kariérní směr. V Olomouci se dozvíte více o úspěšné cestě v podnikání, konference by vás měla naplnit inspirací a motivací a touhou udělat k podnikání ten první krok. Mezi mnohými speakery vás bude motivovat také spoluzakladatelka a jednatelka Business Animals Jitka Zoderová, prokrastinátor Petr Ludwig či budovatel osobních a firemních značek Tomáš Lukavec.

Mohlo by vás také zajímat: Jitka Zoderová „Desítky přátel jsem už rekrutovala na obchodníky“

7. CIF15 (Czech Internet Forum)

  • 21. 10. 2015, Praha

Letos se slaví jubilejní 10. ročník CIF15, na kterém potkáte spoustu zajímavých lidí. Andrew Keen vám vysvětlí, proč internet není odpověď, dozvíte se spoustu konkrétních příběhů a příkladů z oblasti tzv. nových médií. Tahle akce by měla být v diáři obchodníků v oblasti médií a onlinu.

8. PR Summit

  • 21. 10. 2015, Praha

Chvíli jsme váhali, ale nakonec jsme téma PR do naší přehlídky zařadili. Když prodáváte klientovi řešení (a často hlavně v oblasti marketingu, technologií, onlinu), musíte jej vidět v širších reklamních a brandingových souvislostech. V celkem třech blocích bude řeč hlavně o trendech a komunikaci, takže si to své najdete.

A navíc:

Zmínit musíme i TEDx, který podle nás patří k již tradičním akcím roku. Letošní s podtitulem „Mám sen“ patrně rezonoval s velkým množstvím lidí, protože lístky na Novou scénu Národního divadla jsou již vyprodány. TEDxPrague, konající se 28. října, jsme tedy na seznam nezařazovali, ale sledujte stránky eventu na Facebooku, vždycky se před akcí nějaké lístky uvolní a prodávají.

Kam míříte letos na podzim vy? Posouvají vás konference, nebo jdete raději do akce? Co se vám na konferencích osvědčilo z hlediska networkingu?

© 2024 imper.cz