„Jak prodat příležitost, leadership a moderní sales mileniálům?“ ukázalo Sodexo Zaměstnavatel roku 2017

14. Červen 2017

Tohle pondělí se měnil svět HR. V Centru pohybové medicíny Pavla Koláře na pražském Chodově sešli zástupci předních zaměstnavatelů Česka na vyhlášení Sodexo Zaměstnavatel roku 2017. V nejvyšší kategorii nad 5.000 zaměstnanců obhájila vítězství naše největší automobilka ŠKODA AUTO, Hyundai Motor Manufacturing Czech, progresivním zaměstnavatelem se stala SAZKA. Také my jsme byli u toho, Klub zaměstnavatelů nás totiž poprosil, abychom zprostředkovali zkušenosti v recruitingu mladé generace obchodníků.

„80% pozic už se v dnešní době obsazuje na sociálních sítích“

V odpoledním bloku probíhaly přednášky na téma moderní HR, kde vystoupily kapacity z firem SAP, ZETOR a dalších, o moderních trendech promluvil například Michal Kolář (Jak využívat Facebook k náboru) a také náš COO David Kolář s tématem, které si můžete proklikat níže.

Jaké myšlenky nás oslovily nejvíc?

hledáme obchodníka
  • „80% pozic už se v dnešní době obsazuje na sociálních sítích“
  • „Budou roboti řídit lidi?“ aneb zamyšlení, už dnes jsme nevědomky řízeni skrytými roboty jako GPS a další aplikace, které nás na něco upozorňují a navádějí.

Účast byla hojná a hlavně kvalitní. Velká pochvala od nás jde Klubu zaměstnavatelů za organizaci a speciální hold PhDr. Aleně Kazdové, která akci pořádala a poskládala plnohodnotný program.

button-oslovte-15000-obchodniku

© 2024 imper.cz