10 songů, které si v pondělí ráno pusťte na plné pecky

31. Říjen 2016

Vstát z postele v pondělí ráno není vždy nejlehčí úkol. I když svoji práci milujete, po víkendu to holt trvá dostat se opět do pracovního tempa. Navíc pondělí bývá nejvíc busy dnem týdne, v dnešní době se e-maily posílají i o víkendu, začínají porady, je potřeba si udělat týdenní plány a hlavně začít vydělávat. Není divu, že se vám z té postele opravdu nechce. A jak udělat z pondělního rána nádherný den? Jediným nakopávačem, který nikdy nezklame, je hudba.

1. Pharrell Williams – Happy

Možná jste touto písničkou už malinko přesycení, Pharrell dlouhou dobu opravdu vyskakoval z každé bedny. Pustit si ji na rozjezd je to nejlepší, co můžete po ránu udělat. Rovnou si při tom zatančete a rozprouděte energii, která vám zaručeně vydrží celý den. A hlavně buďte celý den happy.

Domluvte si konzultaci

2. Edwin Hawkins Singers – Oh Happy Day

Vstali jste s bolestí v krku, nevíte co, na sebe, poslední kus pečiva k snídaní snědl partner, autobus vám ujel před nosem a takhle se to valí už od rána. Přesto všechno si zakažte myšlenky typu „to zas bude den“ nebo „dnes mám den blbec“, protože si ho takový opravdu uděláte. Když si všimnete, že den blbec přichází, řekněte mu: Dnes mám skvělý den. A uvidíte, že takový i bude.

3. U2—Beautiful Day

Hlášky typu „ach jo, zase pondělí“ neslyšíme moc rádi. Pokud pondělky opravdu nedáváte, zkuste se zamyslet, proč se vám do práce nechce. Ve většině případů je tato nesnášenlivost jen v naší hlavě. Nakopněte se písničkou od U2. Zapněte ji ráno hned po probuzení a ideálně pak zpívejte ve sprše, cestou v autě u ranní kávy a nakažte také všechny kolegy. Budou vás za to milovat.

4. Mika – Relax, Take It Easy

hledáme obchodníka

Čeká vás náročný týden a nejste si jistí, jak jej zvládnete psychicky i fyzicky? Nejdůležitější je nesložit se hned v pondělí ráno. Naopak, nastavte se na to, že je to to nejlepší, co vás mohlo potkat. Výzvy nás posouvají kupředu, a když tyhle náročné úkoly zvládnete, budete se cítit po zbytek týdne či měsíce jako king. A hlavně relax and take it easy.

5. Wham – Wake Me Up Before You Go Go

Ujíždíte na oldies? Dopřejte si je i jindy, než o víkendové party. Začněte třeba ráno s Wham a jejich hitem „Wake me up before you go go“. Dostaňte se do varu a nezapomeňte vzbudit rodinu či přátele a rozlučte se předtím, než odejdete do práce. Nejlépe, když jim tuhle písničku také pustíte.

button registrace obchodnika transparent

6. Melanie Fiona – Monday Morning

Je vám tohle město malé? Odejděte jako Melanie Fiona v písní „Monday morning“. Nemusíte utíkat doslova, využijte však pondělní ráno a udělejte něco, co vás posune dál. Je něco, co dlouho odkládáte? Pondělí je skvělé v tom, že když se odhodláte, celý den a následující dny budou ty nejlepší ve vašem životě.

7. John Legend, The Roots – Wake Up Everybody ft. Melanie Fiona, Common

Potřebujete mít pro ránu pohodu a klid? Dát si snídani, kafe, podívat se na zprávy a pomalu rozlepit oči. Najděte si každý den aspoň 510 minut, to vás určitě nezabije a poslouchejte k tomu tenhle skvělý song. Z rána se rázem stane příjemný rituál.

8. Nelly Furtado – I Am Like a Bird

Také byste chtěli být někdy jako svobodný ptáček a jenom si tak lítat a shora všechno pozorovat? Nalaďte se songem od Nelly Furtado a kráčejte v pondělí ráno do práce s úsměvem a hlavou v oblacích.

9. Israel „IZ“ Kamakawiwo’ole – Somewhere Over The Rainbow

Klasika, která nesmí chybět. Pro mnoho lidí je „Somewhere over the rainbow“ nejpozitivnější písnička všech dob. Potřebujete slyšet, že všechno bude dobré a vaše sny se splní? Poslouchejte dokola, až tomu sami uvěříte.

10. Meredith Brooks – I am Bitch

Máte pocit, že vás kolegové v práci nechápou? Hlavně si nehrajte na někoho, kým nejste. Buďte sami sebou, buďte na to hrdí a ukažte všem ostatním, jak se opravdový sales dělá. Ať vás motivuje Meredith Brooks.

Se kterou písničkou nejraději vstáváte vy?

© 2024 imper.cz