MeetUp #16 – 5. narozeniny Business Animals, popcorn, koule a Vítkov

26. Červen 2018

Tentokrát jste to nestihli? To jste o hodně přišli. Alkohol tekl proudem, super hosté, luxusní výhled a skvělé informace. Že vás to mrzí? Tak my vám tedy řekneme, jaké to bylo.

Jak už CEO Jitka Zoderová avizovala na Facebooku BA, byla to především prachsprostá narozeninová párty. Hosty, ploužící se po nekonečném parku do kavárny Vítkov na pražském Žižkově už z dálky vítal balonek s číslicí 5, u vchodu pak welcome drink, dárečky ….a my 🙂

Vyzkoušejte leady

Aby náš Meetup měl nějakou štábní kulturu ujal se slova David Kolář, který zmapoval své působení v Business Animals a zdůraznil, že se mu v životě často dostává hodně toho, co nechce a tím je vedení lidí. Řídit a motivovat tým našich obchodníků je pro něho každodenní výzva. Dáváš to dobře Dejve!!

David pak vyzval několik našich hostů, aby se podělili o své neúspěchy (fuckupy), protože o těch se stále mluví málo.

Slovo si vzal Dan Tržil, který vyprávěl o spolupráci se zahraniční firmou, která se pohádkově rozjela a jemu přinášela skvělé výdělky a možnost ji dělat odkudkoliv. Právě ale cestování zapříčinilo, že pravidelné porady s vedením se kvůli časovým zónám uskutečňovaly stále řidčeji a z práce se vytratil jakýsi řád. Dan pak ztratil i motivaci, smysl pro zodpovědnost a přišlo to, co zákonitě muselo. Padák. Paradoxně si ale v této chvíli uvědomil, že by se raději věnoval tomu, co ho baví a tím byla tvorba podcastů. Teď je autorem dvou nejposlouchanějších podcastů v Čechách – Proti proudu a Na vlně podnikání.

Fuckupem přispěl svou troškou do mlýna i David Janeček, který je jedním z našich předních obchodníků. Jeho velký neúspěch se vázal k práci v golfovém klubu během pobytu v Británii. Stál ho málem půl milionu korun. Díky chybce se čtením datumu (čte se obráceně než u nás) se mylně domníval, že má na přípravu turnaje spoustu času. Když zjistil svůj omyl, nejprve ho tajil, a až pak se své nadřízené přiznal. Vše zařídit na poslední chvíli stálo hodně peněz navíc, které chtěla po Davidovi uhradit. Ten jí ale navrhl jiné řešení. Slíbil, že do měsíce přivede dva nové klienty. Co slíbil, to dodržel a když se vrátil zpět do Čech, měl jasno. Obchod zvítězil a navíc si od té doby David vše potvrzuje ještě po telefonu.

hledáme obchodníka

Nakonec se ujala slova Jitka Zoderová, která se také podělila o svůj fuckup. V době před BA vyhrála v televizním pořadu Den D investici na svůj projekt Snídaně do postele. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. Vše bylo zalité sluncem až jednou si snídani objednal muž pro svou ženu, která byla v nemocnici po zákroku. Jitka si krabičku se snídaní vyzvedla v restauraci, kde ji vždy připravili podle jejích požadavků. To ráno se ale kromě jídla v krabičce skrýval i cigaretový nedopalek. Paní se okamžitě ozvala a dokonce vyhrožovala hygienou. Jitka už si od té chvíle radši vše dělá in-house a říká, že práci s jídlem by si už asi nelajsla.

Pak už konečně začala párty, pohodička a networking…. Za velmi chutné a neobvyklé občerstvení bychom rádi poděkovali společnosti Pop & Joy, která ručně vyrábí a distribuuje popcorn v mnoha i neobvyklých příchutích, vše bez éček a konzervantů. Rádi bychom řekli jednu top, ale ujížděli jsme na všech 🙂 A aby vás to nemrzelo, popcorn si můžete koupit TADY na e-shopu, a když dáte před zaplacením do kolonky MeetupBA, tak se budou dít věci:-)

Na Vítkov nám také přišla představit své produkty CEO společnosti LORA Katarína Vavríková a byla to jediná holka s koulema 🙂 Šumivé koule (bath bombs) do koupele vyrábí ze směsi esenciálních olejů a bambuckého másla, které pečuje o pokožku. My už se těšíme na relaxační vanu a vy můžete taky. Šumivé bomby seženete TADY.

MeetUp se nám opět vydařil. Pomalu se připravujeme na další. Tak se těšte….

Foto: Ryan Sweeney

© 2024 imper.cz