Kam v srpnu: MotoGP, rétorika nebo networking na střeše, nudit se rozhodně nebudete

24. Červenec 2018

Ani v srpnu se nemusíte bát o svůj rozvoj a pohodu. Pokud jste se rozhodli, že letošní léto neprosedíte pouze na zahrádkách u kávy, pivka nebo Aperolu, ale bude žít trošku kulturněji a třeba si i rozšíříte znalosti, tak tady pro vás máme akce, které by neměly ujít vaší pozornosti.

The Rooftop Afterwork

The Rooftop Afterwork

Kdy:  3.8. od 17 hod.
Kde: Novotel Praha
Odkaz na akci: The Rooftop Afterwork

Každý pátek vás zveme na The Rooftop Afterwork. Přijďte si na konci pracovního týdne na střechu, na které jste ještě nebyli, dát po práci skleničku nebo drink a třeba i navázat nové profesionální či obchodní kontakty.

Ranní jóga na střešní terase Jógovny celé léto

Ranní jóga na střešní terase Jógovny celé léto

Kdy: 2.8. 6:50, další dny a časy na odkazu
Kde: Jógovna, Praha
Odkaz na akci: joga

Každý den vás čekají dvě ranní lekce, a to v čase 6:50 – 7:50 a 8:05 – 9:05 s vybranými lektory a styly jógy. Jedno je však jasné, začít den na čerstvém vzduchu, na dřevěné terase za zpěvu Om, a to v samotném centru Prahy, je zkrátka snem. Samozřejmě nakonec záleží na počasí, a tak vám je vždy k dispozici sál Jógovny. Pokud máte svou podložku, tak s sebou, jinak je studio na vás připraveno s 20-ti podložkami.

hledáme obchodníka

Monster Energy Grand Prix České republiky

Monster Energy Grand Prix České republiky

Kdy: 3. – 5. 8.
Kde:
Odkaz na akci: MotoGP

With unbelievable crowds lining the banks of the Automotodrom Brno for MotoGP™, the Czech venue is one of the amazing experiences on the calendar with natural arena sections making an atmosphere and view like no other.

In 2017, Brno was a battle of wits in a flag-to-flag classic, and reigning Champion Marc Marquez (Repsol Honda Team) played the perfect hand. He took the win, with teammate Dani Pedrosa in second and key title rival Maverick Viñales (Movistar Yamaha MotoGP) completing the podium. In Moto2™, Mattia Pasini (Italtrans Racing Team) and Franco Morbidelli (EG 0,0 Marc VDS) duelled it out and were only half a tenth apart over the line, whereas it was Joan Mir and Romano Fenati battling in Moto3™ – and Mir once again holding his nerve for the win.

Letní kino ve Werichově vile

Letní kino ve Werichově vile

Kdy: 5.8. a každou další neděli od 21:30 – 23:00
Kde: Werichova vila, Praha
Odkaz na akci: letnikino

Úžasné letní kino v centru Prahy láká na staré klasické filmy. Krásná zahrada Werichovy vily hned vedle romantické Čertovky i letos láká všechny filmové nadšence. Zatímco v minulém roce se naše filmové léto neslo ve znamení filmů Karla Zemana, letos se můžete těšit na 6 nedělních večerů se silnými ženskými příběhy. Přijďte se s námi ponořit do životních osudů Jackie Kennedy, Lídy Baarové, Olgy Havlové, Soni Červené, Vivian Maier nebo Mallory.
Každý divák při vstupu obdrží sluchátka, aby filmy nerušily noční klid obyvatel Malé Strany a zároveň si každý mohl užít strhující příběh, odehrávající se na plátně.

FunkčníCORE Workout

FunkčníCORE Workout

Kdy: 11.8. 10:15 – 14:15
Kde: Areál Hamr, Praha
Odkaz na akci: coreworkout

Speciální 4 hodinový workshop zaměřený na funkční cvičení a posílení BodyCORE. Workshop se věnuje teorii funkčního cvičení a BodyCORE. Následuje praktický zásobník cviků kalisteniky a funkčního cvičení se širokou škálou pomůcek, který vás naučí jak sestavit osobní trénink se zaměřením na redukci váhy, zlepšení fyzické kondice, objemového tréninku, silového tréninku, tak skupinovou lekci. Budeme se také věnovat strečinku, který je nedílnou součástí správného tréninku. Worshop je určený jak pro účastníky workshopu FunkčníCORE Workout, tak pro trenéry, fyzioterapeuty a širokou veřejnost.

Individuální výtvarný kurz suchého pastelu

Individuální výtvarný kurz suchého pastelu

Kdy:  14. 8. 9 – 11:30.
Kde: Mandala centrum, Brno
Odkaz na akci: pastel

Máte o prázdninách více času? Chcete si užít barvy suchého pastelu a namalovat si vlastní obraz?
Tak si dáme tři hodinky s barevným práškem, které budou jen PRO VÁS 👍 Naučíte se vše jako za celý den ❗

Certifikační kurz pro realitní makléře

Certifikační kurz pro realitní makléře

Kdy: 14.8. od 9- 15h
Kde: Brno
Odkaz na akci: makler

14.8. odstartuje v Brně sedmitýdenní certifikační kurz, který je zaměřený na odborné vzdělávání v oblasti stavebně technických posudků nemovitostí pro všechny realitní kanceláře a makléře.
Pro tento termín jsme navýšili kapacitu kurzu a k dispozici jsou nyní poslední volná místa. Bližší informace na vyžádání prostřednictvím emailu obchod@cs-as.cz Staňte se i vy profesionálem v realitách a využijte nové znalosti ve svůj prospěch! 🙂

Rétorika – umění mluvit před lidmi s moderátorkou Štěpánkou Duchkovou

Rétorika – umění mluvit před lidmi s moderátorkou Štěpánkou Duchkovou

Kdy:16.8.  10 – 13h
Kde: Klimentská, Praha
Odkaz na akci: retorika

Workshop pro všechny, kteří vystupují před publikem a chtějí zdokonalit své prezentační dovednosti. Praktická příprava na vystoupení. Jedinečná příležitost získat rady na míru od známé televizní a rozhlasové moderátorky, lektorky prezentačních dovedností a mediálních tréninků. …

Skrytá zranění – bolestivá součást našeho života

Skrytá zranění – bolestivá součást našeho života

Kdy: 19.8.  10 – 17h
Kde: Ježkova 14, Praha
Odkaz na akci: kvantovacesta

Každý z nás někdy pociťuje úzkostné stavy, depresívní nálady, žárlivost, strach ze ztráty blízkých, z neznáma, ze smrti nebo další negativní emoce plné psychické bolesti a utrpení. Mnohdy nám to komplikuje život, někdy je přejdeme s výčitkami, proč jsme zase nezvládli své nekontrolované chování a jindy nad tím mávneme rukou. Málokdo však ví, že se jedná o tzv. latentní (skrytá) zranění doprovázená různými projevy a doprovodnými psychickými rozpoloženími. Na semináři vám poradíme, jak se sebou pracovat.

Instagram pro začátečníky

Instagram pro začátečníky

Kdy: 23.8. 9.30 – 13:30
Kde: Klimentská, Praha
Odkaz na akci: instagram

Využijte naplno potenciál sociální sítě Instagram – workshop pro všechny, kdo chtějí proniknout do tajů Instagramu!
Dozvíte se, na jakém principu Instagram funguje, jak tvořit atraktivní obsah a jak rozšířit základnu svých fanoušků. V praktické ukázce předvedeme několik vydařených profilů a založíte si vlastní profil.

Jak ještě může strávit srpen? Tuny inspirace v dalších článcích:

 

Zdroj fotografií: facebookové profily zmíněných akcí

© 2024 imper.cz