Jaký je Štír v businessu? Rozhodný a ctižádostivý!

24. Říjen 2017

Tentokrát přišla řada na Štíra, neústupného obchodníka se silnou vůlí. Zajímá vás, jaké jsou jeho další vlastnosti? Tak to pro vás máme náš dnešní článek, kde prozradíme, jací jsou Štíři v obchodě, jaké jsou jejich silné stránky. Stejně tak prozradíme tipy pro Štíry.

hledáme obchodníka

Lidé narození ve znamení Štíra, tedy 24.10.-22.11., jsou hrdí, rozhodní a ctižádostiví. Tito lidé mají silnou vůli, jsou trpěliví a vytrvalí, což je jim velmi nápomocné v businessu. Jdou si za svým tak dlouho, dokud klienta nebo obchod nezískají. Mgr. Daniel Kosec, ambasador Cryptokingdom k tomu říká, že Štíři umí hrát tzv. long game. To nám potvrdila i Martina Madleňáková ze společnosti Gascoigne-pees. „Měla jsem jeden krásný dům na prodej, který stál přes 45 milionu korun. Na dům se přiletěl podívat jeden pán z Malajsie. Nakonec odletěl zpět a omluvil se mi, že má zdravotní problémy a dům kupovat teď nemůže. Komunikovala jsem s ním tak často a tak dlouho, že nakonec přiletěl a dům koupil. Ale stálo mě to volné večery a víkendy,“ dodává Martina.

[member]

Může se zdát, že Štíři jsou tvrdí a neústupní, ale pod jejich maskou se skrývá citlivost. Prožívání Štírů je velmi intenzivní, což souvisí s empatií a výbornou intuicí. Nechybí jim také touha a vášeň. Když se do něčeho dají, jejich nadšení nezná hranic. Daniel souhlasí, že obrovská výhoda intenzivního prožívání je ona zmíněná empatie. „Když se vcítíš do druhého, pochopíš jak a proč „tiká“, tak to přinese svoje výsledky. Všichni víme, že obchody se dělají na vztahy a ne na produkty. Stejně tak je díky tomu možné udržet zanícení, vášeň pro práci, která hned nenese výsledky. Vydržet a vyhrát. Na druhou stranu, je potřeba naučit se, co je a co není efektivní.  Než jsem se s tím naučil pracovat, trpělo tělo i osobní život,“ říká Daniel.

Štíři mají rádi věci pod kontrolou

Štíři potřebují mít věci pod kontrolou. Dokáží druhého velmi rychle přečíst a udělat si o něm obrázek. Daniel souhlasí, že ne nadarmo se říká, že Štír má být něco jako špion. Ví o všech všechno a ven dává jen věci, které sám chce, aby se ven dostali. Tato vlastnost jim ovšem umožňuje jít při řešení problémů hluboko pod povrch.

A jací jsou Štíři v obchodě? Daniel to vidí jednoznačně: „Díky těmto vlastnostem můžu jít do projektů a být živ z vize. Vydržím déle. A mám odvahu a vytrvalost jít tam, kam se druzí mohou obávat. Tam, kde jiní hrají na jistotu, já se nebojím riskovat. Tam, kde jiní končí, já přidávám,“ říká Daniel. Martina dodává, že díky odhodlanosti a vytrvalosti se jí podařilo vše, do čeho se pustila. „Vždycky si říkám, že za zkoušku nic nedám. Pokud ty věci chci dělat, tak se do nich pustím,“ usmívá se Martina.

Vyzkoušejte leady

Přečtěte si také: Co prozradí znamení zvěrokruhu o tom, jaký jste obchodník?

Muž vs. žena ve znamení zvěrokruhu Štíra

Muže Štíry obklopuje jejich energie a tajemství. Můžete od nich čekat intenzivní vztah. Připravte se však na to, že vám nebude malovat svět narůžovo, raději vám strhne pásku z očí, pokud si bude myslet, že žijete v klamu. Ženy narozené v tomto znamení jsou přitažlivé, hrdé a sebevědomé. Bude vás mít přečteného hned od začátku. Ale i tato vlastnost má svou výhodu. Pokud vás dobře zná, dokáže v mnohém odhadnout, co v životě hledáte a potřebujete.

3 tipy BusinessAnimals.cz pro obchodníky ve znamení Štíra:

  • Potřebujete mít vše pod kontrolou, protože si myslíte, že když to neuděláte vy, tak to neudělá nikdo? Tyto pocity nejspíš znají i jiná znamení. Zkuste delegovat. Pokud ostatní dostanou prostor a kompetence, možná budete překvapeni, co je všechno možné.
  • Štír rád konfrontuje druhé svými názory. Neuvědomuje si však, že pravdu a poslední slovo nemusí mít vždy on.
  • Zapálení a nadšení pro věc je velmi dobrá vlastnost, pokud s ní umíte správně pracovat. Dejte si pozor na to, abyste neztráceli zbytečně čas u něčeho, co nemůžete změnit. Naučte se rozeznat, co bude mít pro vás užitek do budoucna.

Ve znamení Štíra se také narodil Dušan Kunovský, největší český developer a jediný majitel skupiny Central Group.  V Praze je mezi developery nejaktivnější. Patří mu např. obrovský žižkovský komplex Garden Towers. Letos navíc od PPF koupil sídlo Cetinu a od PSN kancelářské budovy na Žižkově, dále Teslu Hloubětín a velký areál s ubytovnou a kancelářemi v Krči naproti Thomayerově nemocnici.

Další známé osobnosti ze světa obchodu: Bill Gates, Roman Abramovič, S. Robson Walton, Eduard Kučera, Aleš Zavoral a Petr Juříček.

[/member]

© 2024 imper.cz