Jak funguje byznys v Heineken v ON TRADE A OFF TRADE očima dvou obchodníků

 |  Články  |  Rozhovory  |  Martina Richterová  |  824x přečteno

Heineken je značka, kterou zná patrně každý milovník dobrého moku. Pracovat pro tuto firmu může být hodně zajímavé, pro někoho možná i dream job. Na reálné zkušenosti jsme se zeptali dvou obchodníků, a to jak z pohledu ON TRADE, tak i z OFF TRADE. Robert Sásik a Honza Zeman nám ve videu představili nejen sebe, ale také svou práci a nechali nás nahlédnout pod pokličku jejich pracovního dne.

  • „Na on tradu mě baví to, že řeší různé segmenty, jako jsou restaurace, kavárny, bary a další,“ říká Robert. Jaká další pozitiva vidí ve své práci?
  • „Na of tradu se mi líbí to, že když jdete do obchodu, tak najdete své oblíbené pivo tam, kde ho chcete mít. Spravuji malé obchody až po ty největší řetězce,“ říká Honza. Co dalšího je náplní jeho práce?
  • Jak vypadá běžný pracovní den Roberta a Honzy? Napovíme vám, je to hodně různorodé a zajímavé.
  • Oba se shodují na tom, že je práce baví. Co jim dělá největší radost?
  • Každá práce má svá pro a proti. Také v Heinekenu se musí obchodník umět poprat s překážkami. Jaké to jsou nejčastěji?

Někdy je těžké se se zákazníkem domluvit tak, abychom splnili všechny jeho představy, ale také je skvělé vidět tu výslednou práci a spokojenost.

Video: Miroslava Flam

Text: Martina Richterová

Hledáte práci v obchodu?

Přes 750 firem u nás hledá denně talenty.

Najděte práci

Žijete obchodem?

Vytvořte si profil a buďte vidět v oboru!

Registrujte se

Komentáře

Plný náhled profilu je zobrazován
na základě členství Business Animals.


Zavřít okno