Co chce najít pod stromečkem každý obchodník?

20. Prosinec 2016

Máte ve svém okolí obchodníka, kterého chcete obdarovat co nejvhodnějším vánočním dárkem? Podívejte se s námi na dárky, které takového člověka určitě potěší!

gift-brown-shopping-marketObleky, kravaty, košile…

Většina obchodních jednání vyžaduje po mužích obchodnících jasně daný dress code, kterým je pochopitelně oblek. Těch není nikdy dost, stejně jako košil a kravat. Proto takový poukaz na oblek, nebo alespoň na košili, který nabízí celoročně většina známých značek s elegantní módou, je vskutku ideálním dárkem pro obchodníka.

Pokud se cítíte na to, že se dokážete trefit do vkusu a měr svého blízkého, místo poukazu mu zabalte rovnou vámi vybranou košili či kravatu. U náročnějších jedinců ale riskujete, že v lednu dojde k výměně, proto si raději schovejte účtenku.

Poukaz na doplňky

Kromě kravat se k pánskému obleku hodí i všemožné další doplňky jako například manžetové knoflíčky, opasky, kapesníčky či ponožky. Každý muž, jehož práce každým dnem vyžaduje oblek, potvrdí, že takové doplňky se hodí vždy a aby nemusel denně nosit ty samé, je potřeba jich mít opravdu spoustu. Muži je navíc zbožňují. Darujte svému oblíbenému obchodníkovi poukaz na doplňky, například od společnosti BeMan, vyrábějící skvělé skleněné motýlky.

Péče o vlasy a vousy

Na obchodní jednání musí chodit upraveni, a tak si je s nastupujícím trendem barbershopů pro muže oblíbili také obchodníci. Kromě elegantního střihu vlasů a vousů podle poslední módy nabízí řada z nich také gentlemanské pohoštění v podobě doutníku či sklenky whiskey. Proto volte tak, aby byl zážitek z „pouhého ostříhání“ co nejpestřejší.

„Permice“ do kavárny

Schůzky často probíhají v kavárnách. Víte o nějaké, kterou má obchodník relativně blízko od kanceláře, a mohl by tudíž veškeré schůzky směřovat tam? Darujte mu celoroční poukaz na jejich kávu, čímž svému blízkému výrazně usnadníte práci.

Kvalitní alkohol nebo doutník

S obchodnickou činností a elegantní módou jde ruku v ruce také kvalitní pití. Tím je bezpochyby whiskey, oblíbený nápoj gentlemanů napříč generacemi. Jak ale vybrat tu nejlepší? Skotské, irské či americké whiskey se rozlišují podle několika chutí. Zvolit můžete sladkou, ovocnou, suchou, květinovou, čokoládovou nebo dýmovou.

Fanoušci lahodného alkoholického nápoje se dělí na dva hlavní tábory – single malt a blended. Zatímco jednosladová whisky (single malt) se vyrábí z ječmenného sladu v jediné palírně, což jí právě dodává ono kouzlo, typ blended je whisky míchaná. Obsahuje tedy nápoj několika druhů z několika palíren. Kromě jednosladových jsou do míchané whisky přidány také nápoje z jiných obilnin, než pouze z ječmene. Jak vybrat správnou whisky a trefit se do chuti obdarovávaného, vám poradí v každém specializovaném obchodě. Za tímto nápojem se vyplatí vydat do jednoho z takových obchodů, protože na pokladně supermarketu opravdu kvalitní pití většinou nenajdete.

Kromě alkoholu potěší také kuřivo. Vhodný doutník se vybírá podle zkušeností a očekávání toho, kdo si jej následně bude vychutnávat. Mezi nejkvalitnější doutníky patří pochopitelně ty kubánské. Nenechte se ale zmást! I za doutníky se podobně jako za alkoholem vyplatí zavítat do specializovaných prodejen. To, že na krabičce některých doutníků v trafice uvidíte napsáno „Cuba“ ještě neznamená, že je opravdu vyroben v doutníkové velmoci.

A co vzdělávání?

V obchodnické branži je důležité neustále jít s dobou, dodržovat trendy a soustavně se vzdělávat v tomto oboru. K tomu ideálně poslouží 1. Online univerzita obchodu od BusinessAnimals.cz, v rámci které proběhne v roce 2017 52 hangout webinářů s leadery obchodu včetně 12 audiopodcastů. Darujte svému blízkému obchodníkovi tuto skvělou možnost, jak se ještě zlepšit a namotivovat při své práci. Více o naší Online univerzitě obchodu naleznete ZDE.

button-uspesny-rok-2017Diáře

Schůzek a úkolů má každý obchodník denně opravdu mnoho, a tak rozhodně potřebuje nějaké místo, kde by si v nich mohl udělat pořádek. Někteří volí online metodu zapisování, ti ostatní se drží klasického papíru a tužky. V nedávném článku jsme pro vás srovnali čtyři z našeho pohledu nejlepší papírové diáře na trhu. Pokud je diář právě to, co váš známý potřebuje do nového roku nejvíce, zvolte jeden z těchto čtyř a váš obchodník rozhodně nebude zklamaný.

Dárkový koš dobrot

Přijde vám, že vše předchozí již váš blízký má, nebo dostává od někoho jiného? Pak pro vás máme ještě jeden tip. Při práci potřebuje obchodník energii a správnou výživu, aby celý náročný den v pohodě zvládnul. A tak sušené maso, ovoce, kvalitní káva, energetické nápoje, žvýkačky, chutný čaj, mix müsli ke snídani nebo doplňky stravy zvyšující koncentraci jako například guarana, tvoří dohromady skvělý základ pro dárkový koš plný energeticky nabitých dobrot.

Darujte voucher

Moderní cafeteria systém a modul pro obdarovávání obchodních partnerů poskytuje server, jenž se nemůže jmenovat jinak než právě Darujvoucher.cz. B2B část doplňuje i šikovná mobilní aplikace, pomocí níž pošlete zakoupený voucher přes telefon. Vybrat si můžete z různých služeb, jako například Melvil.cz, Krasa.cz, nebo Naučmese.cz. A jak to celé funguje? Jednoduše si vyberete voucher, vepíšete vánoční přání a odešlete jej mailem, nebo si jej necháte vytisknout a nadělíte jej pod stromeček vašim blízkým.

© 2024 imper.cz