Kam v červnu: Přednášky a meetupy na míru šité obchodníkům

30. Květen 2016

Pozor – máme tady poslední přednáškový měsíc před prázdninami. Než začne pekelné vedro, jděte se ujistit, že se váš způsob obchodování ubírá správným směrem, zdokonalte své řečnické vlastnosti nebo se naučte prezentovat svoje návrhy nejmodernějším a nejúčinnějším způsobem. Všichni veleúspěšní lidé se shodují na jednom: Není lepší investice než ta do vzdělání. Proto učiňte jedno z nejlepších rozhodnutí pro svou kariéru i osobní život!

obchonícké a sales akce čeven

Domluvte si konzultaci

Tip: Jak na proces produktového vývoje

Prostudujte vývoj produktu či služby pod drobnohledem. Dozvíte se vše o synergii mezi product managementem a designem, transparentním podnikáním bez domněnek, emocích a politikaření od jiných úspěšných vývojářů a obchodníků.

7 nejobtížnějších situací manažera

Chodíte v botách manažera teprve chvíli. Něco po vás chce šéf, něco kolegové a něco podřízení. Snad každý týden vám přistane na stole nějaká změna, kterou máte začlenit do systému. Zjišťujete, že někteří kolegové vám namísto toho, aby pomohli, házejí klacky pod nohy. Jak zvládnout tohle všechno a ještě mnohem víc se dozvíte na semináři pod taktovkou soft skills odbornice Patricie Chvojkové.

Zdravá, či nezdravá motivace? Druhý večer pro talentované leadery s Mirkem Spoustou

  • 2. 6. 2016
  • Praha

Všechno děláte správně. Obchod vám roste pod rukama, zaměstnanci si vás váží. Materiálně jste zajištění. Tak proč nejste šťastní? Odhalte příčiny syndromu vyhoření dřív, než vás drapne do svých spárů. Kde byste měli pro vlastní dobro ubrat a kde ještě zesílit? Dozvíte se od charismatického Mirka Spousty.

Nechte rozkvést své podnikání

Pozor, dámy, tohle se týká především vás! Síť podnikatelek Women Up! pořádá další den plný přednášek, workshopů a mentoringu pro podnikatelky a obchodnice. Dozvíte se nejen o podnikání a dotacích, na co si dát pozor při propagaci na sociálních sítích, ale i jak sladit priority v souboji obchod versus rodina.

Seminář Best of Pavel Moric

Většinou je Best of doménou rockových hvězd, ale Pavel Moric dosáhl toho samého díky svým koučským schopnostem. Ať už se ocitáte na začátku, v rozkvětu či v úpadku svého businessu, běžte za Pavlem načerpat nové životní síly a usměrnit mysl správným směrem. Stojí to za to.

hledáme obchodníka

Barcamp Brno 2016

Zůstaňte v sedle díky konferenci Barcamp Brno. Již po šesté se dozvíte horké novinky z oblasti nových technologií, médií, designu a internetových aplikací. Těšit se můžete i na praktické workshopy a skvělou partu lidí. A kdo ví. Třeba je to ideální příležitost potkat nového parťáka pro obchod.

Konference Cashflow Summit 2016

Peníze znamenají svobodu. Že už jste se dlouho na svobodě necítili? Zajistěte si pasivní příjem, poslechněte si tipy řečníků z oborů týkajících se investic a podnikání nebo uložte vyšší sumu peněz tak, aby vám vydělávaly. Poslechněte si rady od Jaroslava Pilného, Tomáše Michálka, Jaroslava Brychty a dalších ekonomů či majitelů úspěšných firem.

Myšlení první ligy

To, co vás dělí od úspěchu, je jen způsob vašeho myšlení. Že to víte, ale neumíte s tím hnout? Bez obav. K dispozici vám budou odborníci světových formátů. Naučte se první pracovat s vlastní energií, pochopte sílu harmonizace a nastavte svůj mozek pro úspěch krok po kroku. Napadá vás snad lepší investice? Už jste četli exkluzivní rozhovory s hlavními třemi spíkry konference Marianem Jelínkem, Honzou Mühlfeitem a Marie Diamond na BusinessAnimals.cz?

MeetUp Business Animals #6

Nevynechte ani naši oblažující přítomnost. Užijeme si spoustu legrace nejen na baru. Ale to není všechno. Na programu v pořadí 6. MeetUpu je živá diskuse s Tomášem Wiesnerem o tom, jak před dvěma roky nastavoval sales ve Storyous a co se u toho naučil, a panelová diskuze s několika českými startupy. Samozřejmostí jsou soutěže a zuřivý networking na baru.

TIP: Tentokrát streamujeme živě přímo z místa konání akce, pro více info sledujte svědomitě náš Facebook!

Leadership a úspěch v podání Petra Šimůnka

Petr Šimůnek vám poradí jak na trh uvést novou značku, jak se dostat do Forbes i jak definovat klíčová slova tak, abyste zaujali. Charismatický řečník vás obsahem své přednášky poučí o tom, jak bodovat obsahem.

TIP: V ELAI jsme navštívili seminář o netradičním pohledu na business s Janem Krausem a rozhodně doporučujeme!

Social Business Breakfast

Pokud se chcete najíst a přitom posbírat nové kontakty nebo rovnou uzavřít obchod, absolvujte ranní rituál ve společnosti stejně smýšlejících v inspirativním prostředí HUBu. Nejdřív se dozvíte novinky z obchodního světa. Pak dojde na vámi zvolená témata. Ráno se může vyvinout jakkoliv. Proto byste neměli chybět!

10 kroků k posílení suverenity v obchodu

Je to všechno jedna velká hra. A abyste postoupili do dalšího levelu, je třeba se překulit od relativně snadného uzavírání obchodu k jednáním, kdy vyjdete vstříc nejnáročnějším požadavkům klienta a zároveň uzavřete obchod měsíce. Protože ti klienti, kteří mají největší potenciál, jsou nejkomplikovanější.

Rétorika a šarm v komunikaci s Janem Přeučilem

Kdo může být pro rétorické šarády lepším učitelem než herec? I přestože je vaše komunikace na dobré úrovni, udělejte z ní svou hlavní přednost. Naučíte se komunikovat přesvědčivě a jasně, budete pracovat s nástroji prezentace a vysvětlíte si, jak pokračovat v sebezdokonalování i mimo kurz. Zpětná vazba na praktických příkladech vás taky nemine.

Tajemství skrytá v našich slovech

  • 8. 6. 2016
  • Praha

Vyhněte se drobným nedorozuměním, které mohou překazit úspěšně uzavřený obchod. Od začátku veďte jednání v pohodové atmosféře bez sebemenšího konfliktu. Buďte při jednání s klientem elegantní jako šelma a zároveň šťastní jako dítě z každé nové informace.

Jak zarobit a nezapotit se… aneb jak správně investovat

Dřete se na každou korunu jako kůň? Ale tak by to být nemělo. Zkuste se více bavit a nechat peníze, aby se množily víceméně samy. Lektoři vás naučí finanční svobodě nyní i v důchodu a zodpoví vaše otázky v oblasti investic.

BizFest

Výživný den plný maximální praxe s minimem teorie. Podnikání podpořené technologiemi je především o živých zkušenostech s nejnovějšími trendy. Na první akci tohoto formátu se více než 150 účastníků přes 15 speakerů a lektorů podělí o své postřehy z obchodu, světa inovací, managementu a online marketingu.

Slevomat.cz: Od start-upu k jedničce na trhu

Obchodování s nehmotným produktem na trhu je to samé, co obchodování s hmotným + akorát, že není = Slevomat.cz. Nejúspěšnější slevový portál funguje jako švýcarské hodinky a nechává za sebou ostatní v těsném závěsu. A jak se jim to povedlo? O tom vás informují ti nejpovolanější.

Vedení obchodního jednání

Každý klient není stejný. Jeden je introvert, další upovídaný, jiný povýšený, některý až moc přátelský. Jak z toho vybruslit? Jednoduše. Naučte se od Vladimíra Vaňka, odborníka na sales a soft skills, jakou strategii použít pro oboustrannou výhru, kdy vsadit na faktor měkké a kdy tvrdé síly a mnoho dalšího.

Jak být úspěšný na Instagramu nejen díky fotkám

Být v dnešní době bez sociálních sítí je stejné, jako byste nežili. Na Instagramu vás lajkem v osobním životě potěší tucty přátel a známých. Ale v obchodu vám nikdo nic nedaruje. Běžte si poslechnout od Aki Votrubové užitečné tipy, jak zazářit v businessu pomocí tohoto fenoménu.

Mobilní aplikace roku 2016

Aplikace usnadňují obchodníkům a manažerům život. Nenechte si ujít ty nejvychytanější. Vladimír Rejlek a Tomáš Pflanzer vás dopodrobna seznámí s operačními systémy za poslední rok a máte možnost doptat se přímo jejich vývojářů.

Konference Customer Experience 2016

O zdárném budování pozitivní zákaznické zkušenosti a o tom, jak se dostat o povědomí v tom nejlepším možném světle. To se dozvíte od velikánů jako je LEGO, ZOOT, Airbnb, ŠKODA auto a dalších. To vše v krásných prostorech Boscolo Prague.

Support Day 2016

Obchod a customer support jsou velmi silně provázány, proto jsme zařadili i tuto akci. Na workshopu podpoří vaše znalosti zákaznické podpory. 80 % majitelů firem si myslí, že umí správně nasměrovat své zákazníky. Ale tuto skutečnost sdílí pouze 8 % z nich. Proto si běžte poslechnout důležitá doporučení pro zefektivnění komunikace s těmi nejdůležitějšími pro vaše podnikání – zákazníky. Možná objevíte něco, na co jako obchodníci zapomínáte a co pomůže zefektivnit výkon!

Konference o inovacích

Inovátoři všech zemí, spojte se! Běžte se nechat inspirovat a přitáhnout tak lidi, kteří s vámi budou sdílet vaše nápady a rozvíjet je. Ale nejen to. Spojenci na cestě za kultivací vám představí nejnovější trendy a vybídnou k seberozvoji. A nezáleží, jestli jste obchodník pro nadnárodní korporaci nebo začínáte ve start-upu. Inspirace je pořád důležitá.

FuckUp Night Prague Vol. IX

Běžte si poslechnout, jak si špičky v oboru sypou popel na hlavu! Tradiční FuckUp Nights pojednávají nejen o tom, co se v businessu povedlo, ale především o tom, co se významně pokazilo. Lepší se poučit s cizích chyb než z vlastních. A určitě i levnější. Proto si nenechte ujít další z těchto povzbudivých setkání.

Kam míříte takhle zkraje léta vy? Máte tipy na akce, které nám unikly, třeba ve vašem městě? 

© 2024 imper.cz