Kam se jít vzdělávat v lednu

05. Leden 2016

Začátkem nového roku jste si jistě dali jako předsevzetí zapracovat na sobě v různých oblastech, proto vám přinášíme přehled akcí, seminářů a webinářů v Praze, ale také třeba Ostravě, na kterých se opět posunete dál. Kde můžete v lednu potkávat nové lidi a vzdělávat se?

konference

1. Zahájení obchodního roku 2016

Společnost Negotium pořádá akci na zahájení obchodního roku 2016, kde se můžete setkat se známými i neznámými tvářemi, rozšířit svou síť kontaktů, setkat se s úspěšnými lidmi, od kterých můžete načerpat inspiraci, a celkově se nastartovat na další nový rok.

2. Investiční fórum: Do čeho úspěšně investovat v roce 2016

Pro ty z vás, kteří se zajímáte o kapitálové, komoditní a měnové trhy, je připraveno celodenní investiční fórum, na kterém se seznámíte s trendy jak klasických, tak alternativních investic. Na fóru vás čeká 7 diskuzních bloků a 5 samostatných přednášek.

3. Výběr správných lidí jako základ úspěchu vašeho týmu v roce 2016

Spousta obchodníků se časem vypracuje na pozice vedoucích obchodních týmů, které si ovšem většinou musí vytvořit sami – a tady přichází kámen úrazu. Jak vést pohovor s uchazeči a na co se při výběru zaměřit se dozvíte na tomto webináři.

4. Mentoring s Danou Bérovou na téma Vyjednávání

Dana Bérová, Business Development Director ve firmě Gartner, bude v tento den hovořit na téma Vyjednávání, jelikož ze své zkušenosti ví, že je jinak úspěšně vyjednávají muži i ženy. Na tomto setkání se zaměří na ženy a podělí se s nimi o principy vyjednávání, jak je zná ze své praxe.

5. Mentoring s Kristin Parpel a Robin Terell (English)

Na stejném místě a ve stejný den, akorát v jinou hodinu, se uskuteční dvouhodinový mentoring v angličtině věnován ženám, které hledají cesty v „mužském světě“. Čekají vás dvě témata, a to Ženy v mužském světě a Co si myslí o tom, jak sami sebe prezentujete a reprezentujete?

6. NLP – objevování svých nových a skrytých možností

Mirek Šůs, který se více jak 25 let zabývá osobním rozvojem a nejvíce neurolingvistickým programováním, bude mít na toto téma uprostřed ledna v Praze přednášku. Pokud se chcete více dozvědět o svých možnostech a jak je rozvíjet, nenechte si přednášku ujít.

Vyzkoušejte leady

7. Personální management

Vysoká škola managementu a ekonomie má zdarma otevřeny své semináře i veřejnosti. Na semináří personálního managementu se dozvíte více o výběru a získávání lidí, včetně minimalizace nákladů pro tuto činnost – a to jako vedoucí obchodního týmu nebo celého oddělení rozhodně oceníte!

8. Vlastním směrem s MUDr. Janem Hnízdilem: Jak se nestát pacientem?

Jelikož obchodníci musí být i přes svůj hektický styl života v top stavu, je dobré vědět, jak sám o sebe pečovat a čemu se vyvarovat. Tyto informace vám na své přednášce poskytne lékař celostní medicíny Jan Hnízdil, který bude zodpovídat na otázky posluchačů.

9. Jaké je to být bohatý a finančně nezávislý?

Pojďte si vyzkoušet nanečisto, jaké to je být bohatý a finančně nezávislý. Bez újmy na vlastních financích se můžete naučit, za co koupit nový dům – zda je lepší spořit přes stavebko, vzít hypotéku či spořit přes podílové fondy…Vyzkoušejte si 30 let vašeho života a nakládání s osobními financemi nanečisto.

10. Kickoff velkopodnikatelů

Vzlet velkopodnikatelů se snaží o stmelení komunity velkopodnikatelů tak, aby se mezi sebou poznali a mohli si sdělovat zkušenosti a vzájemně se motivovat a inspirovat. Na tomto setkání vás čeká několik významných osobností, včetně jedné z nejúspěšnějších českých žen Kateřiny Neumannové, olympijské vítězky a mistryně světa v běhu na lyžích.

11. Naučte se vyprávět příběh

Jako obchodník potřebujete umět vyprávět historky svých klientů, které budou znít věrohodně a které vaše klienty pohltí a přesvědčí, že jim produkt může pomoci stejně. Jak na to se můžete naučit v ostravském Hubu.

12. První offline setkání skupiny Realitní makléři v ČR

Pokud patříte mezi realitní makléře, jistě jste již objevili skupinu Realitní makléři v ČR na Facebooku a přidali se k ní (pokud ne, je na čase to napravit). A právě tato skupina pořádá první offline setkání pro lidi z realitní brandže, kde mohou navazovat kontakty a sdílet zkušenosti, zaměřené na tolik podceňovaný offline marketing. Pokud máte na vizitce, že pracujete v realitách, je to akce přímo pro vás!

13. MeetUp Business Animals

  • Kdy? V pondělí 25. 1. od 18:30
  • Kde? KU Bar & Lounge, Rytířská 534/13, Praha 1

Po úspěchu prvního offline setkání sales komunity plánujeme odstartovat nový rok další takovou pondělní nakopávačkou. Těšte se na motivační talk hodně z praxe, soutěž o zajímavé fashion ceny, výměnu know-how a drinky za skvěle vydealované ceny. Buďte poslední pondělí v měsíci v centru dění, buďte v KU Baru!

14. Seminář telefonování s Princem

Pokud jste se ještě nezúčastnili semináře s Miroslavem Princem, expertem přes obchodní telefonování, doporučujeme vám to napravit. Dozvíte se, jak se přestat bát telefonování, jak z něj udělat každodenní rutinu, jak reagovat na námitky, budete mít šanci i vylepšit svůj telefonní skript.

15. Jak (se) prodat a neztrapnit se

Workshop zaměřený na 3 taktiky k prodání nejen sama sebe, a to: guerilla marketing, storytelling a pitch. Necítíte se v některých případech jistí a nevíte, jak z nich vybruslit? Chcete zabránit trapným situacím? Pak je tento workshop přímo pro vás.

16. Podnikání podle buddhistických principů

Na semináři vám ukážou, že jde i v dnešním světě podnikat laskavě, nikoliv sobecky na úkor druhých lidí, ale zjistíte, jak lze ze svých tužeb udělat příležitost pro druhé lidi, jak pomocí empatie vylepšovat své produkty i webové stránky a jak jednat, aby se váš úspěch vyplatil i druhým.

17. Jan Laibl naživo

Člověk si dost často sám neuvědomí, co ho vlastně brzdí, proč je uzavřený ve svém vlastním mentálním vězení a proč si nejde za výsledky. Přijďte se ve čtvrtek večer podívat do kina Atlas na energickou show Honzy Laibla, kde na skutečných příbězích z jeho obchodnické praxe ukáže, co je podle něj pro úspěšného obchodníka zásadní. Potřebujete další nakopnutí do roku 2016? Vstupenky za 390 Kč objednáte v síti Ticketpro.

© 2024 imper.cz