Z vinohradu do Raiffky – peníze nosí emoce, říká obchodnice Jana Suchánková

27. Březen 2018

Jak jinak začít náš společný den s Janou Suchánkovou na jižní Moravě, než pohledem na vinohrad. Za jiskrným mokem se skrývá systematická práce, která se musí dělat s láskou. A podobně to má Jana i v Raiffeisen stavební spořitelně. Už jednadvacet let s týmem, který se částečně skládá i z členů rodiny, pomáhá lidem k lepšímu bydlení, výhodně investovat a mít zdravý přístup k financím.

„Baví mě, že se pořád učíme nové věci. Ráda se také inspiruji od svých kolegů a snažím se, aby se i oni občas inspirovali ode mě.“ vypráví Jana Suchánková, oblastní ředitelka Raiffeisen stavební spořitelny.

Vyzkoušejte leady

„Dlouhodobě úspěšní v oblasti financování úvěrů jsme proto, že jsme k lidem přímí.“ zdůrazňuje Jana a dodává: „ snažíme se, aby měl klient důvěru a upřímně nám pověděl o své finanční situaci. Jen tak můžeme napasovat náš produkt přesně na jeho potřeby.“

Ve videu dále uvidíte:

  • Jana jako malá holčička pomáhala rodičům pracovat na vinohradu. Mělo to na ni zásadní vliv?
  • „Peníze sami o sobě nesou vždycky nějakou emoci.“ tvrdí Jana a vysvětluje, jakým způsobem s klienty pracují.
  • Jana si své obchodní zástupce vybírá originálním způsobem a možná právě díky tomu její tým skvěle funguje.
  • Jak vnímá svou práci Petr, jeden z týmu obchodních zástupců a zároveň ředitel pobočky?
  • Jaká je šéfka? I na tuto zapeklitou otázku našla Jana odpověď.

Raiffeisen je nejstarší stavební spořitelnou v Čechách, vznikla už v roce 1993 a za ta léta pomohla k lepšímu bydlení už statisícům klientů.

„V práci mám obrovskou časovou flexibilitu, a tak zvládám i studovat vysokou školu. Schůzky si plánuji tak, jak mi to nejvíce vyhovuje.“ říká Petr a Jana doplňuje: „Už jednadvacet let sídlíme na stejném místě a lidé vědí, kde nás najdou. Ať se za námi zastaví, nebo je aktivně oslovíme a nabídneme servis, vždy se jim snažíme pomoci na cestě k prosperitě.“

Video: Miroslava Flam

© 2024 imper.cz