Naše tipy na trendy a cool místa na pořádání eventů

26. Květen 2018

Chystáte super akci, na kterou budou vaši zákazníci a kolegové vzpomínat? V tom případě potřebujete jedinečný prostor, který jí dodá patřičný lesk a šťávu. My jsme dali hlavy dohromady a sestavili pro vás seznam nejvíc trendy míst na firemní eventy.

Vnitroblock

Multifunkční útočiště, které bude svým netradičním vzhledem jedinečnou kulisou vaší akce. Cítit se v něm dobře budou hlavně mladší a kreativnější lidé. Díky neustále probíhajícím akcím různého druhu doporučuje bookovat s velkým časovým předstihem.

Vyzkoušejte leady

Střecha Lucerny

Potřebujete dostat více lidí na jedno místo a omráčit je výhledem? A co třeba Střecha Lucerny…v současnosti jedna z nejvíc trendy teras v Praze. Na konci minulého roku se otevřela veřejnosti a od té doby na její palubě ze sibiřského modřínu podupávali už tisíce významných nohou. Najednou pojme maximálně 150 lidí, takže vybírejte pečlivě .-)

La Loca

Máte netradiční nápad a potřebujete prostor, kde do toho půjdou s vámi? V La Loca najdete i tým milých lidí, kteří vám vyjdou maximálně vstříc. I nám vyšli během několika Meetupů, které jsme tam pořádali. V klubu máte k dispozici i stage a profi zázemí. Když se budete chtít nadýchat čerstvého vzduchu, můžete se sklenkou Aperolu v ruce vystoupat na terasu.

Vyzkoušejte leady

Event v kostele

Odsvěcený kostel Sacre Coeur na Smíchově se hodí pro významnější akce, kde se doporučuje dresscode. Působí monumentálně a rozhodně udělá dojem. Pozvat můžete až 700 lidí, pokud je ale chcete usadit okolo kulatých stolů pak jen 200.

Do muzea na párty

Že byste si netroufli? Uměleckoprůmyslové muzeum v Praze začíná mít pověst místa, kde to žije. Mnoho firem si vyvěsilo na svůj instaprofil fotky z netradičních eventů a prezentací produktů. Stránky mají sice ve výstavbě, takže si moc nepočtete, ale komunikace s paní manažerkou je skvělá. Muzeum je rozlehlé a hodí se na akci pro 100 a více účastníků. Se správným dresscodem si budou všichni připadat jako ve filmu s Jamesem Bondem.

Theprostor.cz

Začněte nápadem. A bez hranic. A pak vám na Theprostor pomohou s výběrem to nej místa. Zkušenosti mají s pop up akcemi, k dispozici budete mít industriální a luxusní prostory, stylovou stodolu, futuristický houseboat nebo pro vás otevřou i designovou či plovoucí galerii.

S výběrem vám poradí i online srovnavač Dejsiprostor. Zadáte svá kritéria, jako je cena, lokalita, typ akce, velikost prostoru a kapacita a on vám za chvilku ukáže to nejzajímavější.

Prague boats

Houpání na vlnách spojené s projížďkou po Praze si můžete dopřát na Agnes, což je loď s prosklenou odklápěcí střechou. Pohodlně se na ni vejde 100, míst k sezení je 80. Výhled z lodi je jedinečný, protože Praha je sama o sobě pohádková. Na lodi je k dispozici catering a přátelská obsluha.

S Funmio si můžete připravit konferenci jak na lodi (parník Nepomuk), tak i v oblacích – tedy v letadle. Nápadům jsou maximálně otevření, takže míra zábavy závisí na výši vašeho budgetu.

Pražské Benátky

Gondoly, italské víno, které teče proudem, prohlídka muzea u Karlova mostu a návštěva exkluzívní kavárny, to vše a více nabízí Pražské Benátky. Pyšní se pravou benátskou gondolou Eleonorou z roku 1858.

Pořádáte akci pro stovky lidí? Pak to chce dvě věci – hoodně místa a super počasí. S tím prvním si umí poradit třeba v parku Mirakulum a o to druhé musíte poprosit nahoru .-)

A co třeba vyrazit za hranice?

Máte dost českých teras, parníků a muzeí? Tak uspořádejte akci třeba v Maďarsku. V zimě nafukovací iglú a v létě super párty na terase s dechberoucím výhledem si můžete dopřát v Budapešti v 360baru.

Nikam nechoďte a mrkněte se na naše další super tipy:

Top kavárny v Praze, kde se vám bude skvěle pracovat!

Naše TOP tipy na super teambuilding nejen v Praze – nudit se rozhodně nebudete

Foto: facebookové profily a webové stránky uvedených provozovatelů

© 2024 imper.cz