Tipy na super vánoční dárky na poslední chvíli

19. Prosinec 2018

Vánoce jsou už opravdu za dveřmi a my tušíme, že většina z vás ještě ani nevyběhla do obchodů. Je fakt, že tentokrát vyšel Štědrý den na pondělí, a to znamená, že se můžete o víkendu oddat nakupování. Pokud patříte mezi ty, kteří prostě vyrazí do nákupáku a čekají, co je cestou uhodí do nosu a podle toho vybírají, tak Bůh s vámi, jestliže si ale chcete před tím udělat představu a jít víceméně na jistotu, pak tady pro vás máme last minute tipy na vánoční dárky pro muže i ženy.

Vánoční dárky na poslední chvíli

Pokud jste trochu jako my, pak víte, že váš čas je drahý. A proč ho utrácet bloumáním po obchodech, když si můžete udělat malý seznam dárků, které potřebujete pořídit, a během rychlého náletu je všechny koupit, že? A abyste se nezdržovali balením, necháte to na profíkovi, zatímco budete usrkávat luxusní espresso a pozorovat zoufalství v obličejích ostatních. Teď ale k tomu seznamu, co by něm mohlo být?

hledáme obchodníka

Moikit Cuptime 2 chytrý hrnek

Moikit chytrý hrnek

Všichni pečujeme o zdraví a máme rádi vychytávečky, které nám s tím umí pomoci. A navíc všichni víme, že základem je optimální hydratace organismu. A ne, 3 espressa denně se do příjmu tekutin nepočítají! 🙂 Chytrý hrnek Moikit je opravdu chytrý, protože myslí za vás. Dříve jsme měli aplikace, kdy nás zvuk kapky nebo tekoucí vody upozornil na to, že se máme napít. Po čase nás to tak otrávilo. že jsme si notifikace vypnuli a pak jsme příjem tekutin do nich zapisovat přestali úplně. Hrnek tohle dělá za vás. Má v sobě čidlo, které monitoruje teplotu tekutiny, její množství a čas. Všechny informace sám posílá do aplikace. Na pití vás upozorňuje vrněním nebo zvukem, podle výběru. A na stole vypadá skvěle a stylově. Koupíte ho v obchodech, kde prodávají jablečné produkty.

Easy reading knihy – zabaví a pomohou s výukou jazyka

Easyreading knihy

Máte ve svém okolí někoho, kdo bojuje s angličtinou? Učení je mučení, to známe, když se to ale dělá zábavně, nemusí to být taková dřina. Easy reading (zjednodušené čtení) knihy tohle splňují dokonale. Nabízejí příběhy, které zaujmou, že si dotyčný ani neuvědomí, že se při jejich čtení učí anglicky. Jsou zrcadlové, takže když se náhodnou v anglickém textu zadrhne, na protější straně se v českém překladu zase najde. Nejprodávanější jsou Slavné ženy (příběhy významných žen historie a současnosti) a Vizionáři (Steve Jobs, Elon Musk, Jeff Bezos, nebo třeba Ingvar Kamprad – pan IKEA). Obě knihy si můžete koupit na e-shopu Albatrosu nebo v dobrých knihkupectvích.

Petkit GO Smart vodítko pro psy a kočky

PETkit GO chytré vodítko

Domluvte si konzultaci

I na procházku s domácími mazlíčky se dá chodit chytře. Díky vodítku, které veškeré nasbírané informace posílá do aplikace, budete mít absolutní přehled o tom, jak dlouho byl váš pejsek na procházce, nebo jakou ušel vzdálenost. Tohle je snad must have každého moderního pejskaře.

Audiolibrix – poukaz na nákup audioknih

Audioknihy

Audioknihy jsou velmi příjemným zdrojem informací. Jejich výhodou je to, že u poslechu se můžete věnovat ještě další činnosti. Třeba chůzi na čerstvém vzduchu. Současně děláte něco pro své zdraví a svou duši. Když si nevyberete beletrii, můžete se poslechem audioknih vzdělávat v oboru, který vás zajímá. A pokud máte v okolí někoho, kdo má rád knihy, ale čtení nestíhá, jistě ocení poukaz na nákup knih do e-shopu s audioknihami. Může tak poslouchat třeba při cestách do práce, venčení pejska nebo třeba úklidu. Audioknihy se stahují pohodlně do aplikace, která si pamatuje, kde jste s poslechem skončili posledně.

Poukaz na kurz cukrařiny s profesionálem

Poukaz na pečení zákusků

Už jste si někdy zašli na vyhlášený zákusek do IF café Ivety Fabešové? A možná byste si ho mohli za čas upéct sami doma. Jak to? Iveta založila  cukrářskou akademii a v ní školí talenty, kteří se chtějí stát profesionály a pak i začátečníky, kteří se naopak chtějí svým uměním blýsknout doma. Jestliže máte v rodině někoho, kdo na Instagramu sjíždí videa s návody na pečení zákusků, pak mu poukaz na kurz u Ivety přijde rozhodně vhod.

Kávovar DeLonghi

Kávovar DeLonghi

Dobrá káva umí nastartovat a zpříjemnit den. A abyste měli dobrou kávu, potřebujete i kvalitní kávovar. Možná se mezi vašimi blízkými najde někdo, kdo rád vymění svou instantní kávu za požitek s napěněným mlékem. A když k tomu přidáte i pytlíček čerstvě pražené kávy z domácí pražírny, máte o nekonečná slova chvály postaráno.

Allegria –  neotřelé zážitky

Zážitky jsou nejlepším vánočním dárkem

Možná se rozhodujete, zda koupit klasický dárek, nebo něco, co zanechá v obdarovaném příjemné vzpomínky. To umí jedině zážitky. Rozzáří oči, potěší, rozbuší srdce a ještě dlouho se o nich vypráví. V Allegrii si vyberete jak pro děti, tak i pro manželku, nebo tchána či sestru. Nabídka je opravdu široká od Eurovíkendů, přes gurmánské gejzíry chutí až po wellness a adrenalin. Poukazy si můžete vytisknout, nebo si zajít na pobočky (najdete je ve velkých nákupních centrech) a tam si je nechat krásně zabalit do stylové obálky či krabičky.

ALO diamonds – co se třpytí, potěší

Alo diamonds

Přemýšlíte o tom, že tyto Vánoce musejí být speciální? Pak k tomu potřebujete neméně unikátní dárek. Tím se mohou stát diamanty. Už Marilyn Monroe zpívala, že „diamonds are a girl’s best friend“, takže na tom asi něco bude. ALO diamonds už přes 20 let dokazuje, že umí vytvářet stylové a nadčasové kousky, které ocení každá žena. Prodejny najdete ve velkých obchodních domech a nákupních centrech, kde vám ochotně poradí a přidají i certifikát o pravosti drahých kamenů.

 

© 2024 imper.cz