10 restaurací, kam vzít klienta na byznys oběd podle Bookio.cz

21. Květen 2015

V Praze je skvělých míst na schůzku nespočet, obrátili jsme se proto tentokrát na profíky – obchodníky z Bookio.cz, kteří přicházejí denně do styku s majiteli a provozovateli restaurací, vidí pod pokličku a mají aktuální přehled, kde mají co nejlepší. Které podniky doporučují pro pracovní  oběd?

1. Pastař

Malostranské nábřeží 558/1, Praha 1

pastar

Domluvte si konzultaci

Skvělé řešení, když potřebujete vyřídit schůzku v okolí Národního divadla. Stylová restaurace a obchod Pastař se nachází v historické budově s modernizovaným interiérem. Domácí těstoviny, omáčky a další italské pochoutky připraví mladý talentovaný tým pod vedením úžasného šéfkuchaře Honzy Macháčka, zatímco vy budete řešit byznys. Pastař nabízí velice netradiční zpracování a nevšední zážitek z návštěvy. Jistě velice dobrá inspirace nejen na oběd.

„V restauraci jsem naposledy byla s kolegou celiakem a příjemně nás překvapilo, že personál na místě vymyslel bezlepkové těstovinové menu,“ doporučuje projektová manažerka Bookio Markéta Rossmanithová.

2. School restaurant & lounge

Smetanovo nábřeží 22, Praha 1

school

Česká kuchyně povýšená na světovou úroveň, to je School restaurant & lounge. Moderní designové prostředí a vzdušné prostory navozují příjemnou atmosféru, před klientem navíc budete působit, že víte, jaké jsou trendy a kde se co děje. Podnik vždy reaguje na sezonní nabídku a pravidelně upravuje své menu podle sezonních surovin. Specialitou podniku jsou polévky.

hledáme obchodníka

3. U Bílé krávy

Rubešova 83, Praha 2-Vinohrady

ubilekravy

Výtečná vinohradská steakárna potěší zejména pány, skvěle zde také potěšíte návštěvu ze zahraničí pobočky. Menu je zaměřeno na speciality z hovězího masa plemene Charolais, bílé plemeno pocházejícího z Burgundska, proslulého také skvělým vínem. Klienty kromě výběrového hovězího určitě překvapíte i specialitami, jako jsou šneci a další perly francouzské kuchyně. „Raritou podniku je jejich mořský ježek, který se nedělá nikde jinde v Praze – je náchylný na přepravu a ne všude ví, jak jej připravit, zde jsou ale na tohle maso mistři,“ nechali se slyšet obchodníci z Bookio.

4. Como Mediterranean Dining 

Václavské náměstí 818/45, Praha 1

3

Chcete udělat dojem na trošku higher class klienta? COMO Mediterranean Dining v Boutique Hotelu Jalta je trefou do černého. Respektive do bílého! Cool prostory, servis na úrovni a to nejlepší z moderní české i středomořské kuchyně se zaměřením na ryby klienta příjemně překvapí. „Jasnou výhodou je také umístění přímo na Václavském náměstí,“ shodují se obchodníci.

5. Zvonice

4

Chcete ukázat klientovi ze zahraničí nebo kolegovi z jiné pobočky jedinečnou atmosféru staré Prahy? Vezměte jej do Zvonice přímo v 7.–9. patře Jindřišské věže, která svým gotickým vzhledem s trámy a autentickou výzdobou poskytne jedinečný zážitek.

6. DINITZ Kosher restaurat

Bílkova 12, Praha 1

2

DINITZ Kosher restaurat je prostě košér. Blízkovýchodní kořeněná jídla a židovská komunita udělají dodají schůzce originální nádech. „Co nás vyloženě dostalo je košér chleba, který dělají ve vlastní peci bez jakýchkoli konzervantů. Musíte jej ale jíst rychle, protože právě díky absenci chemie do hodiny ztvrdne – ale nebojte, je tak fantastický, zejména s domácím humusem, že se po něm jen zapráší,“ shodují se obchodníci z Bookio.

7. Kavala

Charlese de Gaulla 5, Praha 6-Bubeneč

kavala

„Sem vřele doporučuji vzít dlouhodobého klienta. Typická řecká pohostinnost majitele Ioannise Asarlidise se nezapře, neustále se s vámi baví, vtipkuje a místo v restauraci se budete cítit jako u dobrých přátel na večeři. Výsledný dojem, který u klienta zanecháte, bude úžasný,“ pochvaluje si Markéta Rossmanithová. Domácí řecká kuchyně je už třešinkou na dortu.

8. Inspirace na oběd: Japonská restaurace Samurai

Londýnská 73, Praha

samurai

 

Je váš klient otevřený všemu novému, sleduje trendy a rád se nechá překvapit? Zamiřte do jedné z neluxusnějších japonských restaurací v Praze. „Specialitou podniku jsou v Česku jedinečné stoly pro přípravu teppanyaki, na nichž zkušení kuchaři vytváří pokrmy přímo před hostem. Je to zážitek,“ doporučuje Markéta Rossmanithová.

9. Gran Fierro

Voršilská 138/14, Praha

Gran Fierro

Reprezentativní prostory s duší, tak by se dala nazvat restaurace Gran Fierro. Skvělý dojem uděláte schůzkou v tomto podniku na obchodního partnera-masožravce. Majitel Gran Fierra je totiž Argentinec, v nabídce tedy kralují výtečné argentinské steaky, navíc za dobrou cenu.

10. Oblaca Restaurant

Mahlerovy sady 1/2699, Praha-Žižkov

Oblaca Restaurant
10. Oblaca Restaurant

Kdo chce zažít meeting s perspektivou, nechť zamíří do restaurace přímo v Žižkovské věži! Celé patro se nachází ve výšce 66 metrů, nabízí sezónní jídla, moderní českou i mezinárodní kuchyni a především nezapomenutelný výhled na metropoli. Inspirativní byznys oběd dokáže otevřít perspektivy k úspěšnému obchodu.

Ve všech restauracích můžete získat 30% slevu na celý účet při rezervaci přes Bookio – bez nutnosti tisknout nějaké vouchery, jen díky rezervaci na jméno a diskrétně. Teď jen popřát úspěšně uzavřené dealy.

Foto z webu Bookio.cz

© 2024 imper.cz