Šance pro tebe – Imper hledá obchodníka pro Prahu a Brno. Máš na to?

23. Leden 2019

Společnost Imper je na trhu již řadu let. Webové aplikace Leady, Merk a Monitora pomáhají každý den tisícům uživatelů.

Impera hledá obchodníka

Vyzkoušejte leady

A jak?

Jsme startup o cca 50 lidech, profitabilní a růstový, polovina týmu se stará o vývoj produktu a druhá o jeho prodej, marketing a spokojenost klientů. Vytváříme webové aplikace: Leady generuje firmám nové klienty, Merk je největší databáze českých firem a Monitora je účinný nástroj pro monitoring a analýzu médií. Aplikace dodáváme firmám v ČR i zahraničí za měsíční poplatek. Funguje to docela svižně, aktuálně máme přes 10 000 uživatelů a na našich datech staví svůj obchod, marketing nebo PR většina bankovních domů, operátorů, HP, Canon, IKEA, Avast, Total, AVG, CzechInvest, Tatra, TPCA, Ogilvy a přes 2 000 dalších firem.

Hledáme energického kolegu, který pomůže našemu obchodnímu snažení a zúročí dosavadní zkušenosti v B2B obchodu. Ideálně by měl mít zkušenosti z prodeje služeb a řešení s korporátními klienty. Převezme odpovědnost za plnění obchodních cílů a pomůže nám udržet výrazný růst, ze kterého se v posledních letech těšíme.

Nabízíme práci, která vás bude bavit, nadstandardní finanční ohodnocení, možnost podílet se přímo na úspěchu firmy a v neposlední řadě seberealizaci bez korporátních hrátek.

Koho hledáme?

Chceš pracovat s aplikací, která má nejenom smysl, ale hlavně klientům pomáhá? Do našeho teamu právě hledáme nové kolegy na pozice:

  1. obchoďáka/obchoďačky, jenž s námi bude rozšiřovat tyto nápomocné aplikace dále mezi firmy,
  2. kolegu/kolegyni do retenčního oddělení, který bude pečovat o stávající zákazníky.

Očekáváme osobu plnou energie se zkušenostmi v B2B obchodu, ideálně by měla mít zkušenosti s prodejem služeb a s komunikací s klienty. Převezme odpovědnost za plnění obchodních cílů a pomůže nám udržet výrazný růst, ze kterého se v posledních letech těšíme.

hledáme obchodníka

Práce je hodně samostatná, vyžaduje častý osobní kontakt s klienty, jejich školení a pomoc s nastavením cílů a strategií. Důležitý je selský rozum, dobré komunikační, organizační a prezentační schopnosti. Výhodou je analytické myšlení a obecný přehled v oblasti médií nebo IT. A jak říká náš Sales Manager Honza:

„Obchodník by měl mít zkrátka selský rozum, zbytek tě naučíme!“

Co nabízíme na oplátku?

Budeš prodávat projekt, který za to doopravdy stojí. Zakládáme si na tom, že naše projekty jsou minimálně evropská špička. Za tím samozřejmě stojí náš přibližně 30členný team lidí (a pár psů), mezi kterými panuje domácí a přátelská atmosféra. Co víc:

  1. nabízíme možnost se podílet na úspěchu firmy a nadstandardní finanční ohodnocení,
  2. můžeš se těšit na různé vstupy na konference, hokej, koncerty a různé výstavy,
  3. budeš mít volnou ruku při práci – pokud bude vše šlapat tak, jak má, příchody, odchody, homeoffice a sickdays moc neřešíme,
  4. naše kanceláře nabízí bezvadnou kávu, fotbálek, Mac, free občerstvení na našem baru a nachází se poblíž metra B.

fotografie ze společnosti imper

benefity imper

Ať už za tím, že tě zaujal tenhle inzerát, stojí cokoliv, myslíme, že bys nám o tom měl dát vědět. Napiš a rádi případně probereme vzájemná očekávání osobně.

© 2024 imper.cz