Největší SaaS event ve střední Evropě

12. Srpen 2019

11. září 2019 se v prostorách Provozně ekonomické fakulty brněnské Mendelovy univerzity uskuteční již druhý ročník celodenní konference se stoprocentní, focusem na SaaS (software as a service) – SaaS Movement. Pro velký ohlas loňského ročníku, původně zvaného Marketing MonStaaS, se organizátorské trio Survio, Smartlook a Smartsupp rozhodlo znovu sezvat profesionály z oblasti SaaS. Konference letos zazáří hned 30 výjimečnými řečníky na 3 pódiích, zaměřených na sales, marketing a produkt, z nichž obchodníci z Business Animals rozhodně budou mít co vybírat.

Sales movement
Sales movement

Taháky tuzemské sales scény budou například Juraj Zamborský z Kontentina, Vojtěch Bořil z Kentica, nebo Zuzana Kudelová z TravelSuit. Nabušený sales track letos navíc oživí i zahraniční řečníci, jako Ingmar Zahorsky z Chartmogul, či Vincent van Scherpenseel z ContentKing. Inspirace a zajímavé know-how z praxe globálních SaaS projektů ve střední Evropě, jako Algolia, Avast, ProductBoard, nebo Outfunnel tak doslova poteče proudem. Obecně se na sales tracku bude mluvit mimo jiné o tom, jak rozjet v tech startupu úspěšný globální sales, což může být skvělou inspirací nejen pro mladé obchodníky. Čtenáři Business Animals si tak mezi excelentními tématy a řečníky určitě přijdou na své.

Domluvte si konzultaci

Největší sales akce ve střední Evropě!

“SaaS Movement jsme s Lukasem dali dohromady proto, že v českém prostředí neexistovala platforma zaměřená pouze na SaaS. Vždy, když jsme jezdili na různé konference, polovina jejich obsahu pro nás nebyla relevantní. Proto jsme se rozhodli uspořádat akci, která podtrhne důležitost SaaSu jako samostatného odvětví a podpoří expanzi lokálních SaaS projektů do zahraničí”, říká jeden z pořadatelů SaaS Movementu, Martin Souček, CMO Survia.

“Opravdu nás těší velký zájem o tuto událost! Loni byla konference jen pro 80 lidí a při 150 přihláškách jsme museli vybírat. Letos do toho tedy jdeme ve větším měřítku, aby konference byla přístupná opravdu pro všechny, koho SaaS zajímá a chce se v této oblasti rozvíjet a networkovat”, dodává Lukas Mehnert, CMO Smartlooku. Na letošním ročníku konference se očekává až 350 účastníků.

Největší SaaS akce!
Největší SaaS akce!

SaaS Movement ja akce od SaaS podnikatelů pro SaaS podnikatele. Její hlavní myšlenkou je podpořit sdílení zkušeností a know-how s dalšími SaaS buildery, aby více lokálních podnikatelů mohlo vybudovat úspěšné SaaS produkty s globálním rozsahem. Kromě samotných přednášek bude SaaS Movement hlavně o networkingu, k němuž poslouží coffee-breaky, oběd či degustace špičkových moravských vín a bohatý raut po ukončení přednáškové části.

Pro detailnější informace navštivte oficiální stránky konference http://www.saasmovement.com/cz/, a nezapomeňte sledovat i pravidelné příspěvky na Twitteru a Facebooku, kde organizátoři postupně odhalují lákavé informace, týkající se řečníků, přednášek a celkově všeho, co se na letošní ročník konference chystá.

© 2024 imper.cz