Mladá česká značka O’black rozšiřuje tým! Chceš být u toho?

26. Srpen 2019

Hledáte novou práci, která vás bude naplňovat a nebude jen každodenním nutným zlem? Pokud ano, tak vás bude zajímat tato pracovní nabídka, protože O’black, mladá česká značka právě hledá do svého týmu posily. Nezáleží na tom, kolik máte zkušeností, důležitá je tu totiž kreativita, vášeň a cílevědomost. O’black hledá někoho, kdo se nebojí výzev a chce pracovat se stejně zapálenými kolegy v prosperující firmě.

O’black
O’black

O’black se zaměřuje mimo jiné na šití obleků metodou made to measure. Součástí nabídky je i vlastní řada oblečení, kvalitní kousky od partnerů a originální doplňky, jako jsou kravaty, motýlky, ozdoby do klopy a manžetové knoflíčky.

hledáme obchodníka

Koho O’black hledá?

O’black hledá nové kolegy na pozici Sales Manager. Výhodou je, že není třeba mít předchozí zkušenosti z oblasti módy a krejčovství. Majitelé vás naučí vše, co potřebujete vědět. Podstatné je mít cit pro módu, komunikovat s klienty na úrovni a být flexibilní.

O’black má vysoké ambice, a to samé očekává od všech kolegů. Firma hledá zaměstnance, kteří se pro práci opravdu nadchnou, budou o ni mít zájem a chtějí společně růst.

Co by bylo náplní Vaší práce?

V O’black vás klasická osmihodinová směna nečeká. Práce Sales Managera probíhá především v terénu, což je služba, kterou se O’black odlišuje od konkurence. Většinu pracovní doby tráví Sales Manager schůzkami s klienty, kde je jejich úkolem profesionální změření a módní poradenství. Za jeden den se tak můžete podívat do několika kanceláří i obývacích pokojů a setkat se s několika zajímavými lidmi.

O’black chce své služby dále rozšiřovat i mimo Prahu. Proto mají šanci i lidé z Pardubic či Hradce Králové.

Sales Manager Martin s klientem
Sales Manager Martin s klientem

A co o samotné práci říká Martin, Sales Manager O’blacku?

„Tato práce není jen o prodání produktu, je o budování vztahu s klientem.” Martin Košín pracuje v O’blacku od roku 2018, kdy se poprvé otevřely dveře designové prodejny v pražském Karlíně. Sám se k této práci dostal díky spolumajiteli firmy, Milanu Vu Chlupovi. „Dříve jsem sice také pracoval v obchodě, ale s oblečením a krejčovstvím jsem žádnou zkušenost neměl. Od A do Z jsem byl zaučený až zde.”

Domluvte si konzultaci

Nyní čítá jeho portfolio stovky klientů a o své práci mluví jako o poslání a životním stylu. Především ho ale práce baví. „Není to o tom prodat co nejvíce věcí najednou. Cílem je, aby byl klient spokojený nejen během schůzky, ale i po ní. Když ho pochválí přátelé nebo manželka. Nemá pak důvod chodit jinam a pravidelně se k nám vrací,” říká Martin.

Co můžete očekávat a na co se musíte připravit?

Připravte se na časově náročnou ale zároveň velmi zábavnou práci. Nudu zde rozhodně nezažijete. Zákazníci O’blacku jsou především zaneprázdnění manageři, kteří nemají čas běhat po obchodech a zkoumat, co jim padne. Jsou si vědomi toho, že jejich oblečení je jejich vizitkou a požadují kvalitu, preciznost a profesionalitu. To vše jim O’black poskytuje.

Nemusíte se obávat stresové atmosféry. „Zakládáme si na tom, že máme velice dobré vztahy s našimi klienty. Naše schůzky probíhají velice uvolněně, až přátelsky. Přesto profesionalita musí být a vztahy mezi námi jsou jasné. Přání klienta je na prvním místě.”

Spolumajitel O’black Milan
Spolumajitel O’black Milan

Jaké jsou vlastnosti dobrého Sales Managera?

Kromě výborných komunikačních schopností a trpělivosti, je důležitá také kreativita, silný time-management a efektivita. Zároveň je třeba mít zájem o módu nejen kvůli práci, ale jako osobní filozofii. Šaty dělají člověka, a proto je tato práce vhodná pro kandidáty, kteří se tímto heslem řídí i v osobním životě.

Chcete se přidat do týmu O’black?

Pokud vás náš článek zaujal a rádi byste se o této pracovní nabídce dozvěděli více, kontaktujte Lilianu Vu z O’black na emailové adrese liliana@oblack.cz.

Posily nyní hledají pro práci přímo v obchodě v Praze i do terénu. Neváhejte se tedy ozvat, i pokud nejste z hlavního města.

© 2024 imper.cz