MeetUp #17 se blíží! Uvidíme se?

19. Září 2018

Setkání naší komunity Business Animals jsou pověstná. Kde jinde na jednom místě potkáte tolik talentovaných a  progresivních obchodnických duší? Ani tentokrát se rozhodně nudit nebudete. Na rozdíl od minulého MeetUpu, který se točil kolem našich pátých narozenin, tento bude opět zaměřen na  byznys. Co vás 24.9. od 18:30 čeká?

Těšit se můžete na offline Sales ráno (večer) s Davidem a Davidem a jejich hosty Ondřejem a Michalem Smejkalovými,  kteří se společně vrhnou na téma MOTIVACE. Bojujeme s ní na různých úrovních našeho podnikání všichni, a jak už naše dva influencery dobře znáte, přijdou se zajímavými tipy a radami, které budete moci okamžitě uvést do praxe.

Koho ještě uvidíte?

Pak vás přijde pozdravit Karel Pavlatovský, který pomáhá lidem s podnikáním. Probere s nimi strategii, cíle a nasměruje je tak, aby byli blíže svému úspěchu.

Kamila Zárychtová z BforB vám ukáže výhody správného networkingu a poradí,  jak z něj vytěžit maximum, i když jste třeba stydliví :-). A to není zdaleka vše!

Prostě a jednoduše, neseďte doma, přijďte posedět s námi :-). A protože opakování je matka moudrosti, připomínáme datum a čas: 24.9. v 18:30 v LaLoca. Těšíme se na vás…

© 2024 imper.cz