Firma z Brna na čištění vody úspěšně konkuruje světovým koncernům, Lifetech vede k úspěchu tandem otec-dcera

31. Říjen 2017

Oblast průmyslového čištění vody a vzduchu není na první pohled obor, kam by se hrnuly davy, o to méně 23leté holky. „Léta jsem do podniku hledal parťáka,“ přiznává vědec a jednatel Lifetech Jiří Dřímal, „před pár lety mi došlo, že přesně ty vlastnosti, které od výkonného ředitele potřebuji, splňuje díky svým zahraničním zkušenostem a rozhledu má dcera Tereza.“ Společnou vizí otce a dcery je zlepšování životního prostředí pro lidi. Produkty na čištění vzduchu a vody vyrábí v Brně. Návštěvnost aquaparku o 200% dokáží zvýšit v Kohoutovích, kam jsme se s nimi vydali, stejně jako v Moskvě a jinde po celém světě. „Naše technologie zkvalitňují vodu a ovzduší a snižují náklady, což oceňují jak majitelé, tak návštěvníci.“ Nejvíc odbytu a obchodního potenciálu vidí v průmyslových aplikacích. 

Jiří Dřímal odešel ze švýcarské Ozonie, aby si v ČR založil vlastní firmu. Lifetech dnes patří mezi přední výrobce zařízení na čištění vody a vzduchu

  • Jak vznikl nápad založit firmu Lifetech, v čem tkví největší úspěch a co může být na průmyslovém čištění vody fascinujícího?
  • Jiřího tento obor fascinoval už na studiích. Co ho vedlo odjet do Švýcarska a proč nakonec zakotvil v rodném Česku?
  • Komu jejich technologie pomáhají a jak?
  • Jaká konkrétní zařízení firma Lifetech nabízí a proč je to skvělá obchodní příležitost pro někoho z Brna nebo celé ČR?
  • Proč si Jiří vybral jako svou pravou ruku zrovna dceru Terezu?
  • Jaké povinnosti čekají obchodníky ve firmě Lifetech a co všechno se musí naučit, aby svou práci dělali dobře?
  • Jaké plány má Tereza s rodinnou firmou?

Video: Miroslava Flam

Foto:  archív Terezy a Jiřího Dřímalových

© 2024 imper.cz