Inspirace do nového roku – rozjeďte to s plnou parádou

30. Prosinec 2018

Za pár hodin vstoupíte do nového roku, který bude plný výzev, nových cílů a příležitostí. Je jen na vás, zda jeho směr budete určovat sami, nebo se necháte vláčet tam, kam se mu zamane. Pokud ale přece jen vidíte před sebou jasný směr, pak vám držíme palce a navíc jsme pro vás připravili i pár TOP článků, které vám dodají motivaci a tipy, jak vše daleko lépe a s lehkostí zvládnout. Přejeme vám úspěšný nový rok, ve které budeme všichni zas o kousek lepší.

inspirace pro úspěch

Dotahujte: 6 kroků k ještě lepší sebedisciplíně

sebedisciplína

Domluvte si konzultaci

Budování sebedisciplíny bez jasného plánu není možné. A proč ji potřebujete? Abyste dokázali dotáhnout své vize a plány do zdárného konce. Bez sebekázně budete jen další člověk, který každému vypráví, co by udělal, kdyby mohl. Vyzkoušejte našich 6 kroků k lepší disciplíně, a možná se už brzy spolu potkáme na našem dalším MeetUpu.

5 pravidel úspěchu od Jeffa Bezose z Amazonu

Bezos Amazon

Jeffa Bezose vám určitě nemusíme představovat. Jeden z nejbohatších podnikatelů současnosti a majitel Amazonu začal s businessem relativně pozdě, ale to ho rozhodně nezastavilo. Měl vizi, a tak mu nezbylo nic jiného, než zkusit zariskovat a snažit se ji naplnit. Zkusíte to také? Možná, že vám pomůže jeho zlatých 5 pravidel úspěchu.

Změna vás rozhodí nebo posune. Je jen na vás, jak s ní naložíte, říkají úspěšní čeští podnikatelé

Změna může i prospět

Zlatá jistota. Mnoho z nás ji hledá a jakmile jí dosáhne, začne se okamžitě obávat změny. Neumíme ji přijímat, bojíme se jí a už vůbec v ní nehledáme příležitost se někam posunout. Změna je dobrá, a i když to hned nevidíme, vždy nás posune tam, kde máme být. Jak se na změnu dívají čeští podnikatelé?

Vyzkoušejte leady

Potřebujete peníze na svůj projekt? Tady všude najdete investora!

investoři pro váš projekt

Co si budeme povídat, můžete mít nejskvělejší nápad na produkt nebo službu, pokud ale nebudete mít peníze na investici, pak nikdy nespatří světlo světa. Ještě, že v současnosti existuje mnoho možností, jak získat finance na svůj projekt. Mrkněte do našeho článku, kde všude najdete investora.

Klient přestal komunikovat? Nastartujte prodeje rozlučkovým e-mailem

jak rozproudit komunikaci

Klient přestal reagovat na vaše e-maily. To se stává. Předtím, než ho vymažete ze své databáze, zkuste ho maličko pošťouchnout a pošlete mu rozlučkový mail. Co to je, a jak na to, se dozvíte v článku Nastartujte své prodejte rozlučkovým e-mailem.

Staňte se králem small talku, ať z každé akce vytěžíte maximum

small talk
Small talk je krátký rozhovor, který slouží k navazování nebo rozvíjení vztahu mezi lidmi. Neprobírá se nic osobního, kontroverzního nebo hlubokého. Tento způsob komunikace využijete například při networkingu nebo na seminářích a společenských událostech. V článku dostanete tipy na to, jak se stát králem small talku.

 

© 2024 imper.cz