Catering v Brně. Těchto 8 podniků vám doveze super svačinu na poradu

10. Červenec 2017

Rozvoz jídel domů i do práce je dnes již standard. Existuje nespočet podniků, které tyto služby nabízí. Možností je nepřeberně. Byla by škoda nabízet na poradě zaměstnancům klasické chlebíčky a chipsy, když můžete být mnohem originálnější. Čeká vás dlouhá porada, obchodní jednání, nebo zkrátka jen chcete zajistit svým zaměstnancům kvalitní a vydatnou snídani? Není problém. Tyto cateringové firmy vám dovezou jídlo, kam budete potřebovat. Je libo dort, bageta nebo pořádně šťavnatý Burger? Nezapomínejte, že s plným žaludkem jde práce lépe od ruky. Good apetit!

Zdroj:MyKitchen

1. SECRET OF RAW- raw food pro váš zdravý život

 

Zdroj. FB Secret of Raw

Máte chuť na něco sladkého a přitom zdravého? Neotřelé variace a výjimečné kombinace nabízí Secret Of Raw. Tento podnik nabízí zásadně syrové a raw pokrmy. Můžete si do firmy objednat například zdravou snídani, která vás dokonale nastartuje do nového dne. A jaká je specialita? Jednoznačně raw jogurt se slaným karamelem a sekanými mandlemi zdobený mrazem a sušeným rybízem. Je to zkrátka pochoutka, kterou si u vás ve firmě zamiluje každý. A navíc dodá energii i na ty nejnáročnější pracovní úkoly.

Vyzkoušejte leady
Raw jogurt se slaným karamelem Zdroj: Secret Of Raw

Zajímavostí je, že Secret Of Raw nabízí vyjma pokrmů také omezenou nabídku přírodních opalovacích krémů. Hledáte zajímavý letní dárek pro své zaměstnance? Pak je tento opalovací krém skvělou volbou. Obsahuje malinová jádra, olej z pšeničných klíčků, včelí vosk, kokosový olej, rakytníkový olej, mrkvový olej a esenciální olej z levandule. Krásně voní a hlavně je mimořádně šetrný k pokožce.

A jako příjemné letní osvěžení můžete zvolit vynikající ovocný sorbet. Zdroj: FB Secret of Raw

2.  Burgen INN – nejlepší Burgery v Brně

Zdroj: FB Burgen INN

Máte chuť na šťavnatého, dobře propečeného Burgra? Málokdo ve firmě (pokud není striktní vegetarián) jim odolá. V Brně můžeme jednoznačně doporučit Burgen INN. Myšlenka na vznik tohoto podniku vzešla už před 7 lety. Cíl byl jasný, dělat Burgry, které si lidé zamilují a budou se po nich jen olizovat. Jenže jak to tak bývá, začátky nebyly snadné. Trvalo nějakou dobu, než bylo dílo dovedeno k dokonalosti, ale podařilo se. Burgen INN byl otevřen před dvěma lety.

A jaký je signature Burger, který prostě musíte ochutnat? Je to jednoznačně Cheddar Bacon. V tomto Burgeru je úžasná karamelizovaná cibulka doplněná slaninou, rajčatovou majonézou a samozřejmě nechybí prvotřídní Cheddar a zelenina – rajče, salát a nakládaná okurčička. „Kdo jednou ochutná, už nebude chtít jiný,“ říká Jakub Koudelka. „Hovězí maso je samozřejmostí, nicméně je důležité, jak ho namícháte. Pokud je tam moc, nebo naopak málo tuku, na chuti je to znát,“ dodává.

No řekněte, nevypadá to božsky? Zdroj: FB Burgen INN

A v čem tkví hlavní úspěch Burgen INN? Především v tom, že používají čerstvé suroviny. Jak sami říkají, důležité je snažit se dělat vše tak, jak nejlépe to jde. Přemýšlet o tom z pohledu člověka, který si chce dát super hambáč a vycházet mu maximálně vstříc.

3. Sklizeno

Zdroj: sklizeno.cz

V portfoliu Sklizeno najdete prakticky cokoliv, vás jen napadne. Základem jsou kvalitní čerstvé suroviny. Můžete si objednat čočkovou polévku, chilli con carne, těstoviny, steak nebo Burger. Na své si přijdou také vegani i milovníci sladkých dezertů.

Vyzkoušejte leady

„Sklizeno nabízí unikátní službu, kterou je online catering. Představte si to jako webový konfigurátor, kde si sami nastavíte, co potřebujete a my vám případně poradíme,“ říká  Marketing Director Mgr. David Pokorný. Sklizeno zajistí kompletní catering, který dovezou zdarma na vaši adresu.

„Pokud bych měl vypíchnout nějaké naše top jídlo, rád bych zmínil výtečné těstoviny na mnoho způsobů. Ke snídaňovému menu je naší specialitou vejce Benedikt,“ popisuje David.

Zdroj: sklizeno.cz

Receptury vymýšlel šéfkuchař Richard Fuchs, který má bohaté zkušenosti. Mimo jiné pracoval jako šéfkuchař restaurace hotelu Four Seasons Prague a hotelu Augustine Rocco Forte Prague. Na webu Sklizeno můžete najít také grilovací speciál tohoto mistra kuchyně a dočíst se mnoho zajímavostí. Například z jeho působení v Egyptě, kde je největší pochoutkou grilovaná chobotnice.

4. Brunche´s

Zdroj: Brunche´s

Co svým zákazníkům nabízí a v čem se odlišují od konkurence? „Asi v poctivosti, vše děláme z kvalitních surovin a především s láskou,“ říká Martina Ondrová. „Nejde pouze o práci, ale o životní styl. Baví nás jídlo, baví nás snídaně – brunche. A to se samozřejmě odrazí i ve výsledku,“ dodává.

V Brunche´s si můžete objednat výbornou snídani podle svých představ. Jejich velkou specialitou jsou lívance, po kterých se budete moci utlouct, ale také domácí housky či sendviče z domácího toastového chleba. A jaké jídlo je nejoblíbenější? „Určitě již zmiňované lívance, dále pak vajíčka a sendviče a neméně slavné jsou naše párečky ručně zabalené do sýra a slaniny,“ doporučuje Martina.

Oreo lívance, skvělé a netradiční Zdroj: FB Brunche´s

V Brunche´s dělají také řízené brunche, což je například čtyřchodové menu, kdy mohou zákazníci ochutnat prakticky vše. A vyjma snídaňového menu si zde můžete objednat domácí těstoviny a či netradiční saláty různých variací. A co o sobě mohou říci jednou větou? „Naše bistro má srdce, duši i osobnost. Jsme upřímní a na nic si nehrajeme!“ Know how tkví především ve vlastních nápadech, nekopírují recepty od ostatních.

5. MyKitchen  – Zajišťujeme vegetariánské, veganské a raw občerstvení k nejrůznějším příležitostem

Zdroj: FB MyKitchen

Zde vám zajistí vegetariánské, veganské i raw občerstvení. Skvělý catering si můžete objednat do práce, ale i na různé firemní akce a workshopy. Základem je zdravá strava, která vyvrací mýty o tom, že co je zdravé, není dobré. Připravují zde velmi rozmanitá jídla plná zajímavých chutí, barev a variací. Objednat si můžete veganské Burgery, sendviče, tortilly, palačinky, saláty, raw a veganské sladkosti i vynikající fresh džusy. Velkou specialitou jsou luštěninové palačinky, které jsou mimochodem výborné.

6. Subway Brno

Zdroj: Subway Brno

Bageterie Subway pro vás jistě nejsou žádnou novinkou. Pokud chcete svým zaměstnancům dopřát kvalitní bagety z těch nejlepších surovin, pak jsou tou nejlepší volbou. Zajímavostí je, že tento podnik čerpá z bohaté historie, která se píše od roku 1965. Subway nabízí nepřeberné množství sendvičů, které nejen chutnají, ale jsou lahodné už na pohled. Je to ideální občerstvení na poradu, které nahradí svačinu, ale třeba i lehký oběd. Vynikající je tuňáková s jalapeňo papričkami.

7. Giraffy fresh food

Zdroj: FB Giraffy Brno

Rozvoz rozmanitých jídel v Brně nabízí také Giraffy. V jejich portfoliu najdete sendviče, panini, tortilly, těstoviny, Burgry, žebra, ale také ovoce v originálním designu, například na špejli. Nechybí také bohatý výběr nápojů, polévek, salátů a dezertů. A navíc objednat můžete online!

A co musíte ochutnat? Jednou z velkých specialit je čerstvě upečené domácí cookies, které bude skvělým zákuskem ke kávě.

8. Quick bistro

Zdroj: Quick

A pokud dáváte přednost klasice, Quick bistro vám zajistí vynikající chlebíčky. Quick je značka, která je v Brně dobře známá. První samoobslužné bistro Quick bylo v Brně otevřeno již v roce 1967.

Chlebíčky a jednohubky na mnoho způsobů Zdroj: Quick

A co si můžete vybrat? Klasické české polévky, například drštková je zkrátka TOP! Nabízí také pečivo, saláty, dezerty a bohatou studenou kuchyni – jednohubky, chlebíčky, ovocné mísy. Chystáte firemní akci? Pak je můžete oslovit a zajistí vám vše ke grilování, mají tradiční česká jídla i evropskou kuchyni.

Zdroj úvodní fotografie: FB MyKitchen

 

 

 

© 2024 imper.cz