Na spodním prádle je úžasné, že i když není vidět, tak neskutečným způsobem ovlivní způsob, jak sama sebe vnímáte, říká stylistka a přidává pár zajímavých tipů nejen na léto

03. Srpen 2017

Spodní prádlo je v módě často dost opomíjené, protože není „vidět“. Je však stejně důležité jako šaty nebo kostýmek, které si obléknete. V businessu bychom se měli řídit určitými pravidly, ke kterým patří formální i casual móda. Pokud si nevezmete žádné spodní prádlo, dopustíte se tak módního i společenského prohřešku. Stejně tak je důležité, aby bylo prádlo diskrétní a nikde nevykukovalo.

Krása, jemnost, elegance, to je spodní prádlo, které nabízí v obchodě Caresse

 „Kvalita materiálu a technologie ušití určuje funkčnost prádla. Nejen jeho vzhled, ale i vlastnosti a dlouhodobý komfort při nošení,“ říká Lydie Malchárková

„Hlavním cílem seriózního a etablovaného výrobce je, aby podprsenka „udělala svoji práci“, tj. zformovala svůdný dekolt a zafixovala i velká prsa v očekávané výšce. Neměla by nikde táhnout ani tlačit,“ zasvěcuje nás do problematiky ideálního spodního prádla Lydie Malchárková, PR manažerka značky spodního prádla Triola.

Triola přináší spodní prádlo pro všechny ženy bez ohledu na věk i postavu

V materiálech se klade stále větší důraz na funkčnost i odolnost. Když půjdete na obchodní schůzku a venku bude 35 stupňů, jistě oceníte prodyšnost a savost materiálu. Nezapomínejte však, že v businessu je důležité vybírat diskrétní spodní prádlo, které nikde nevykukuje ani se nerýsuje pod šaty. Na to poukazuje také Lydie. „V Triole využíváme v rámci programu Social responsibility materiál Sensitive. Jde o italskou značku Eurojersey, jejíž výroba je ekologicky šetrná. Hlavními bonusy tohoto materiálu jsou jemnost a prodyšnost,“ vysvětluje Lydie.

V létě vám může přijít velmi vhod nově vyvinutý materiál Spacer, říká Klára Doubková

Jak se cítit v létě v podprsence příjemně, radí Klára Doubková, specialistka z obchodu Caresse. „Spacer je pěnová výztuž, která je měkká, pohodlná, obvykle se nerýsuje pod oblečením a větrá. Obecně není třeba se bát nevyztužených podprsenek. V dobré velikosti drží skvěle a tvarují. I na větší poprsí existují podprsenky bez ramínek (nově dokonce i bez silikonových pásků),“ dodává Klára.

 

Nakouknout můžete také na FB stránky Caresse.

Jaká podprsenka se nejlépe hodí pod bílou halenku? Ta neviditelná

Máte pocit, že pod bílou košili patří zákonitě bílá podprsenka? Omyl! Pod bílé oblečení je ideální neviditelné spodní prádlo. Ideálně tělové barvy. „Někdy se také setkáte s označením béžová či nude barvy. Vždy si dejte záležet, aby se barva podprsenky alespoň trochu podobala odstínu vaší kůže,“ doporučuje stylistka spodního prádla Bellinda.

Super push up bra – Bellinda

Business móda je střízlivá, ovšem nemusí být nudná

V některých firmách je dress code hodně přísný. „Znám firmu, která ve svém kodexu nedoporučuje zaměstnankyním nosit tanga. I když si nejsem jistá, jak to kdo kontroloval,“ směje se Lydie a poukazuje na základní pravidla nošení spodního prádla v byznysu.

  • Pokud nosím bokové kalhoty nebo sukně, vyberu si nízké kalhotky.
  • K bílé halence volím neutrální barvu spodního prádla, totéž platí u světlé sukně, kalhot a šatů.
  • Pod pasovou sukni zvolte pasové kalhotky.
  • Ženy mají rády soupravy, ale jestliže zvolíte například světlou halenku a tmavou sukni, je vhodné volit spodní prádlo do barvy outfitu (zejména pozor na černé kalhotky pod světlé kalhoty).
Jemné a čisté linie, podprsenka Triola ideální pod business model

Žhavý letní tip pro ženy – užijte si léto bezbolestně

Klára se s námi podělila o jednu aktuální novinku, která nám může velmi zpříjemnit parné letní dny. Jistě znáte ten nepříjemný pocit „odírání stehen při chůzi“, když se potíte. Netýká se to pouze boubelek, ale většiny žen.

Vyzkoušejte leady
Bandeletky jednoduše nasadíte a jdete. Ideální pod šaty a sukni.

Abyste se na pracovní schůzce i na dovolené cítila vždy příjemně, můžete vyzkoušet takzvané bandeletky. Jde o elastické pásky, které chrání vnitřní strany stehen před bolestivým odíráním. Jsou elegantní, praktické a poskytnou vám skvělý komfort pod letní outfit.

 

© 2024 imper.cz