Kam v březnu: Našlapané akce ze světa salesu, investic, marketingu a startupů

28. Únor 2017

Ať už budete diskutovat o smyslu digitálních technologií v businessu, o současné politické situaci ve světě, nebo si dáte snídani s mezinárodně uznávanou expertkou v oblasti rozvoje, prostor pro nudu mít prostě nebudete. Březen 2017 je totiž nadupaný skvělými přednáškami, konferencemi a jinými eventy, které vás popostrčí o několik levelů dál.

akce brezen

Michal Zámec: Bez otázek není odpovědí

Po třech letech odpovědí „SORRY JAKO, nemám čas“ se organizátorům konečně podařilo ukecat Michala Zámce na přednášku. Víte, že to bude jeho premiéra? Nikdy takhle pro studenty nevystupoval. A právě teď nastal ten správný čas. Buďte u toho! Těší se na vás Michal Zámec, jeden z nejúspěšnějších Čechů v internetovém obchodu, miliardář a muž, který provoněl Česko.

hledáme obchodníka

Svět investičních fondů v ČR

Chcete získat nové poznatky z oblasti private equity přímo od odborníka? Zajímá vás, jak se zakládají a spravují fondy kvalifikovaných investorů? Jak probíhá proces oceňování majetku fondu? Pozvání přijal pan Petr Koždoň z investiční společnosti Delta.

Career days

Dvoudenní festival, který je tu od studentů pro studenty již 25 let. Umožní vám nastartovat vysněnou kariéru a dostane vás do backstage top společností z ekonomických oborů, ale nově i z IT, neziskových organizací a startupů. A co vás čeká? Přímý kontakt s firmami – například networking při společné večeři nebo snídani, řešení případových studií zadávaných společnostmi, účast na trénincích, panelové diskuze, konzultace CV a mnoho dalšího.

Casey Neistat na Online Marketing Rockstars Festival 2017

  • 2. 3.–3. 3. 2017
  • Hamburg

709 videí. Přes 5 milionů odběratelů. Vlastní HBO pořad. Za pětatřicet let života se toho dá zvládnout hodně a americká YouTube senzace Casey Neistat rozhodně nelenil. New York sjíždí na skejtu a div se u toho nepřerazí o selfie tyč. Projít letištní kontrolou mu se všemi GoPro kamerami trvá 45 minut. Jeho vlog je něco mezi inspirací, sarkasmem, trollingem a tipy, jak si jít v businessu svou cestou a dobře se u toho bavit. Chcete ho vidět naživo? Udělejte si výlet do německého Hamburgu a nebudete litovat!

button registrace obchodnika transparent

Martin Vasquez – 7 triků těch nejlepších řečníků TED Talks

Co skvělého a poutavého dělají řečníci z TED Talks? Přijďte se naučit jejich tajemství. Martin Vasquez odhalí 7 účinných triků, díky kterým vaše veřejné vystoupení stoupne na novou úroveň.

Startup World Cup Prague

Soutěž, networking, mentoring nebo skvělé přednášky? To je regionální finále Startup World Cup 2017 v Praze – event, který skutečně propojí startupovou scénu! Ať už chcete soutěžit o cestu do San Francisca na světové finále a možnost získat investici ve výši $1,000,000, prezentovat svůj projekt na plně vybaveném stánku uprostřed dění na Žofíně, nebo si třeba poslechnout skvělé přednášky, účastnit se workshopů s našimi mentory, tohle je správná březnová akce, na které nesmíte chybět.

Vyzkoušejte leady

Snídaně s Rostya Gordon-Smith

V březnu k nám zavítá Rostya Gordon-Smith, mezinárodně uznávaná expertka v oblasti rozvoje jednotlivců i organizací, spoluautorka knihy Úspěšně s kůží na trh a zakladatelka projektu Minerva 21.

Otevřená minikonference nejen pro podnikatelky, 2. ročník

Na podnikatelskou dráhu se každoročně vydá mnoho žen i mužů. Jeden chce být pánem svého času, druhý chce uskutečnit svůj dlouholetý sen a třetí sní o vydělaných milionech. O čem se až tolik nemluví, jsou rizika podnikání a osudy těch, kterým se podnikání nevydařilo. Chceme-li však něco dělat opravdu dobře, musíme znát i odvrácenou stránku. Polabské sítě proto přicházejí s druhým ročníkem otevřené minikonference nejen pro podnikatelky, tentokrát s názvem „Podnikání bez příkras“.

Workshop: Jak tvořit poutavý vizuální obsah na sociálních sítích

Žijeme ve vizuálním století. Obrázky se staly základním předpokladem pro zachycení pozornosti lidí. Ve světě přesyceném informacemi dominují video a fotky. Jak tvořit atraktivní vizuální obsah na sociálních sítích pomocí fotografií, videí, infografik a gifů? Lektoři vám ukážou úspěšné příklady z praxe, představí užitečné nástroje a společně vytvoříte různé posty.

BRANDstorming 2017

Budování značky je proces, který nekončí definováním vize nebo nakreslením nového loga. Řečníci vám ukážou, jak na sebe jednotlivé části navazují a co je potřeba udělat pro to, abyste dostali kus značky do každé kampaně a do každého kontaktního místa. Brandstorming je konference určená hlavně pro majitele a ředitele firem, pro markeťáky a všechny ty, co věří, že dobře nastavená značka dokáže přinést byznysové výsledky.

Impact Hub #Marketing – Email marketing a newslettery 2.0

Email marketing dnes patří k jednomu z nejčastěji využívaných kanálů. Kdo nemá newsletter, jako by nebyl. Ať už používáte Mailchimp, SmartEmailing či jiný nástroj, je vždy dobré myslet na základní pravidla i vhodný obsah. Jak na pravidla, segmentace databází, vhodný obsah nebo zpětnou vazbu? Na březnovém setkání se s vámi spíkři podělí o rady a tipy, jak vytvořit opravdu dobrý newsletter, který si příjemce s chutí přečte.

Business Training: Budování osobní značky

Tentokrát máte možnost se naučit, jak vybudovat svoji osobní značku. Recruitment konzultantka Martina Müllerová a Talent Sourcer Václav Toman z personální agentury Grafton vám vysvětlí, jakými trendy se momentálně vyznačuje trh práce, naučí vás, jak se můžete profilovat na sociálních sítích podle svého preferovaného kariérního zaměření a budovat svou osobní značku. Také vám odpoví na otázku, jestli je dnes už CV přežitkem.

Brain&Breakfast s Petrem Koukalem

BRAIN&BREAKFAST vznikla proto, aby se lidé navzájem inspirovali. Aby si rozšířili obzory, nakoukli za hranice oborů a představili si věci z různých perspektiv. Že nevíte, co je Brain&Breakfast? Úspěšný formát ne nepodobný TEDx konferencím, kam zvou jeho autoři zajímavé osobnosti napříč obory. Snídaně probíhá v Praze, ale je živě přenášená, aby o autorské prezentace nikdo nepřišel.

Cesta k úspěchu společnosti

Srdečně jste zváni na další přednášku Klubu investorů, která bude součástí 8. Investiční konference! Společnost EYELEVEL vám přijde představit její zakladatel pan Tomáš Bača. Co stojí za globálním úspěchem EYELEVEL? Proč s ní spolupracují značky jako adidas, Nike a Calvin Klein? EYELEVEL je globální společnost založena v Čechách Tomášem Bačou a Filipem Žákem, která je zaměřena na retail industry.

Jak na WEB a Facebook nového projektu

Chcete se dozvědět, jak úspěšně rozjet stránky a sociální sítě tvého nového projektu? Pokud ano, tak si nesmíte nechat ujít přednášku Filipa Nováka, která se bude konat 14. 3. v budově VŠE. Filip je marketingový stratég známý hlavně jako autor marketingové show Zeptej se Filipa. Své zkušenosti z marketingu předává majitelům firem a živnostníkům a zaměřuje se především na marketingové strategie, SEO, psychologii prodeje a sociální sítě.

Veletrh pracovních příležitostí ŠANCE

Nepropásněte svou ŠANCI! Cílem veletrhu ŠANCE je zprostředkovat osobní kontakt mezi studenty a absolventy VŠE na straně jedné a firmami – potencionálními zaměstnavateli – na straně druhé. Veletrh je založen na osobním kontaktu mezi studenty a zástupci firem.

button registrace obchodnika transparentBrand building 2017

Vybudujte silnou značku s pomocí špiček brand marketingu. Inspirujte se na společné konferenci společností VímVíc a Slevomat.cz na téma brand managementu a budování komunit. Značka je most mezi vámi a zákazníky. Pokud chcete uspět, nestačí vám dnes už jen výhodná cena a spolehlivost. Zákazníci totiž stále více oceňují jemnější vlastnosti jako zážitky z nakupování nebo inspirativní příběhy.

The World after Brexit and Trump? (Free Market Road Show)

Kroutíte hlavou nad současnými politickými událostmi ve světě? Přemýšlíte nad tím, jaký bude mít Brexit důsledky pro budoucnost Evropské unie? Říkáte si, že pokud může být Donald Trump americkým prezidentem, může se stát už cokoliv? Tak právě pro vás je tato debata, kde se přední ekonomové, investoři a političtí analytici sejdou a budou živě diskutovat o všech palčivých tématech dnešní doby.

Štrůdl vol. 7 – Rozhodovací paralýza

Víte, kdo je váš opravdový nepřítel, s kterým se perete každý den? Jmenuje se rozhodovací paralýza! Ta vaše vědomí dokáže ochromit a vplíží se k vám v okamžiku, kdy vybíráte z více na první pohled srovnatelných možností. A co je nejhorší? Že čím více variant před sebou máte, tím je výběr ještě složitější. Denně všichni stojíme na místě Adama a lámeme si hlavy, zda naše rozhodnutí povede do Ráje nebo do… háje. Jak se správně rozhodnout vám poradí spíkři jako je Petr Ludwig, Anna Marešová nebo Stanislav Gálik.

Margareta Křížová – Jak ulovit investora

Margaretu známe jako investorku z pořadu Den D, kde ji to opravdu bavilo, přestože se člověk nestačil divit, na co všechno chtějí lidi získat investici. Firmám a jejich majitelům či managementu radí v tom, jak to udělat, aby se jejich businessu dařilo, rozvíjel se, získal investice, když je to potřeba, a firemní úspory na to nestačí. A kdy a jak firmu prodat, když se majitel rozhodne, že by konečně mohl začít odpočívat. Tato inspirativní přednáška rozhodně stojí za to!

Microsoft: Leadership v digitálním světě – Biljana Weber

Nepropásněte svoji šanci se osobně setkat s Biljanou Weber, General Manager Microsoft SK & CZ na přednášce na Vysoké škole ekonomické! Na přednášce pohovoří o nových trendech leadershipu v 21. století, o změnách ve firemní kultuře, o nových trendech a o tom co nás čeká dále v souvislosti s digitální transformací – jaké změny přináší pro svět, pro trh/industry (padne řeč i o Industry 4.0), pro společnost a přímo i pro paní Weber.

Workshop: YouTube a YouTubeři – všechno, co jste chtěli vědět

Zdá se vám prostředí YouTube nepřehledné? Marně hledáte potenciál této sítě pro váš byznys? Na tomto workshopu v tom udělají jasno. Podíváte se společně na různé obsahové strategie, pravidla pro vlastní tvorbu i spolupráci s YouTubery. Na konkrétních case studies a datech vám vysvětlí reklamní formáty. Nevynechají ani tipy na optimalizaci YouTube kanálu pro tvůrce i značky. A samozřejmě: Nechají vás se inspirovat českými a zahraničními tvůrci.

Automatizace firemních procesů s pomocí Google Scriptu

Většina firem věnuje dle Paretova pravidla 80 % svého času na činnosti s přínosem pouhých 20 %. Přepisování dat, kontrola údajů, vyplňování smluv atd. S pomocí G Suite jehož součástí je Google Script, se podíváte, jak lze tento problém snadno řešit. Problematiku uvidíte zejména z pohledu manažerů, majitelů firem a běžných uživatelů, kteří potřebují řídit své procesy a automatizovat maximální množství rutinních činností. Nicméně i vývojáři, kteří chtějí rozšířit své obzory, jsou vítáni.

FuckUp Night Prague Vol. XVI

Šestnáctou pražskou Fuckup Night budete moci shlédnout v honosném kině Lucerna. Těšit se opět můžete na 5 × 15 minut přednášek od lidí, kteří něco zvorali a chtějí druhé nakopnout, aby se nezdarů nebáli.

Equal Pay Day – ŽENY SOBĚ

Dva dny plné příběhů, inspirace a vzdělávání. Páteční pracovně zážitková konference letos hostí české i zahraniční spíkry. Účastnice a účastníky čekají zajímavé diskuzní duety a bude tlumočená. Na sobotním mentoringu se ženy mohou potkat u kulatých stolů s úspěšnými profesionálkami z různých oborů, firem a podnikatelského prostředí po dobu jedné hodiny na zvolené téma.

HALOOO! konference

Inspirace je nejsilnější, když vychází z reálného osobního příběhu. Právě proto jsme se rozhodli, že tento ročník Halooo.cz bude založen právě na inspirativních příkladech a příbězích, a to rovnou od těch nejúspěšnějších a nejznámějších lidí u nás. Díky svým zkušenostem vám řečníci Leoš Mareš, Kamil „Kazma“ Bartošek a Milan Šádek předají cenné rady a inspirují vás k tomu, že i VY dokážete cokoliv, pokud využijete principy, které na své cestě úspěšně využil každý z nich.

MeetUp No. 11: Sales inspirace od Ms Obchodnic!

Zatím určitě nejkrásnější MeetUp. Milujeme ženy v obchodě a chceme jich tam ještě víc! Pánové a dámy, přijďte se inspirovat, jak sales dělají ty nejlepší obchodnice, které známe. Jejich jména odtajníme už brzy. Slibujeme, že se máte na co těšit! TŘEŠNIČKA NA ZÁVĚR: Jednu z vystupujících žen nominujete vy sami. Pište do diskuze k FB události, kterou TOP obchodnici byste rádi viděli na pódiu a proč.

DOTS 2017 – Digital Opportunities Summit

Digitální technologie jsou čím dál větší součástí každého businessu. O tom, jak moc jsou důležité a kde všude hrají zásadní roli, se můžete přesvědčit na summitu DOTS, který se koná ve Forum Karlín. Kromě zahraničních řečníků z úspěšných firem si můžete poslechnout i Jana Pirka, přednostu Kardiocentra a Kliniky kardiovaskulární chirurgie IKEMu.

Jak vybudovat firmu bez investic a prorazit v USA

Chcete vybudovat firmu, ale nemáte dostatečný kapitál? Nevadí! Lubo Smid (STRV) vám prozradí, jak vybudovat firmu bez investic a prorazit tak třeba na vysoce konkurenční americký trh. Nenechte si ujít toto jedinečné setkání, při kterém budete mít spoustu prostoru pro vaše dotazy a diskuzi.

Workshop: LinkedIn, jak jej neznáte

Váháte, jak zasadit LinkedIn do Vaší komunikační strategie? Chcete vědět, jak prostřednictvím LinkedInu obohatit firemní komunikaci nebo budovat váš osobní profesní brand? V rámci workshopu se naučíte, jak co nejlépe postavit osobní či firemní profil a jak směřovat obsah, abyste plně využili možností LinkedInu pro networking či budování image.

© 2024 imper.cz