5 motivačních akcí, na které si udělejte do Vánoc čas

09. Prosinec 2015

To, že jsou svátky za rohem, pro obchodníka neznamená polevování, ale naopak vypětí všech sil a doběhnutí do finiše v maximální rychlosti. Nejedná se však jen o navolávání a dotahování schůzek, ale také o získávání cenných informací, kontaktů a potenciálních klientů. Na co se vyplatí i v nabitém rozvrhu najít čas? Vybírali jsme tak, aby si každý z vás (doufejme) našel to své a nestálo to víc než jeden oběd s klientem v restauraci. Nestačí vám jen motivační citáty? Zkuste tyto přednášky v předvánočním čase.

Dollarphotoclubup
1.  Přednáška o budoucnosti osobních financí

  • Kdy? Ve středu 9.12. od 19:30
  • Kde? VŠE, náměstí Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha

Přednáška od Jiřího Patáka o budoucnosti osobních financí je poslední přednáškou Klubu Investorů v letošním roce. Jiří Paták, CEO služby Chytrý Honza, bude mluvit o nejnovějších trendech v osobních financích, o vývoji bank – zda budou nahrazeny online službami a dalších zajímavých věcech z oblasti trendů.

2. Babel Talk pro obchodníky z médií

  • Kdy? Ve čtvrtek 10. 12. od 19:00
  • Kde? GRID, Opatovická 18, Praha 1

Tradiční akce online marketérů se odehrává v angličtině, mohla by tedy zaujmout i obchodníky z oboru reklamy a médií, kteří si chtějí procvičit jazyky. Na předvánočním setkání promluví například Jan Böhm z Lékařů bez hranic, takže se je určitě na co těšit.

3. Meetup Business Animals

  • Kdy? V pondělí 14. 12. od 18:30
  • Kde? KU Bar & Lounge, Rytířská 534/13, Praha 1

Také naše historicky první offline setkání obchodníků jsme naplánovali na dobu předsváteční, protože věříme, že i v týdnu od 14. prosince se můžeme pořádně namotivovat na další obchody. Můžete se těšit na motivační talk na téma „Jak si to nastavit v hlavě, aby vás sales bavil“, setkání s dalšími obchodníky i týmem Business Animals, a hlavně příležitost být jádrem komunity – a co si budeme povídat, také příležitost dát si special drinky od 49 Kč. Tak s kým se tam potkáme?

4. Přednáška o worklife balance s Rostyou Gordon Smith

  • Kdy? V pondělí 14. 12. od 18:30
  • Kde? Jungmannovo náměstí 767/6, 110 00 Praha

Pokud stále nemáte uspořádaný worklife balance, nenechte si ujít přednášku na téma balanc mezi rodinou a kariérou. Jen za 80 Kč si budete moci poslechnout manažerku Rostyu Gordon Smith, se kterou po přednášce budete moci i podiskutovat o všem, co vás zajímá.

5. Networking Investování do nemovitostí

  • Kdy? Ve čtvrtek 17.12. od 18:00
  • Kde? VŠE, náměstí Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha

Makléři, zbystřete! Pokud byste rádi poznali podobně smýšlející lidi či si svůj úhel pohledu obohatili zkušenostmi jiných, vyražte na další networkingovou akci. Potkáte specialisty a lidi, kteří aktivně do nemovitostí investují, a také ty, kteří mají o reality skutečný zájem a hlouběji se v této oblasti vzdělávají.

© 2024 imper.cz