Kam v listopadu: Top akce pro obchodníky, které vám pomohou na cestě k úspěchu

27. Říjen 2016

K tomu, abyste byli v salesu i v životě úspěšní, je potřeba neustále růst. Nejlepší školou je sám život, dále praxe a učení se z chyb. Dnešní doba však hodně přeje zjednodušování a zrychlování. Pokud tedy existují možnosti, jak si svoji cestu k úspěchu zjednodušit, je ve vašem vlastním zájmu a prospěchu je na té cestě najít a využít co nejvíc. Jak začít? Najděte si každý týden ve svém okolí minimálně jednu akci, která vám pomůže si rozšířit obzory nebo se zdokonalit v tom, co děláte. A třeba díky novým znalostem dostanete klienta do kolen a získáte další deal.

listopadové akce obchodníků

Jak využít sociální sítě na (skutečný) prodej

Prodávejte přes Facebook, LinkedIn a další sociální sítě – je to budoucnost. To už víme všichni. Jak to však přenést do praxe? Ideálně se nejdřív podívat, jak to dělají jiní. Na akci „Jak využít sociální sítě na (skutečný) prodej“ se budou řešit reálné případové studie ze světa B2B i B2C. Těšte se na značky jako Socialsharks, Performance vision a ČILICHILI.

Školení – Snapchat a Instagram – ovládněte trendy sítě

Pokud patříte do skupiny druhé, která má Facebook a LinkedIn v malíčku, mnohem víc vás zaujme školení zaměřené na Snapchat a Instagram. Tyhle sítě získávají na významu a popularitě rychlostí blesku. A jestli svým produktem oslovujete zejména generaci Z, je načase začít tyto sítě využívat. Jste absolutní začátečník? Nevadí, na školení se seznámíte se základnými principy a užitečnými funkcemi a nebudou chybět ani příklady úspěšných značek, které už tyto sítě využívají.

Mobile Internet Forum 2016

Mobilní appky jsou v dnešním světě nevyhnutelnou součástí života, která nám obchodníkům ohromně ulehčuje život. Na druhou stranu je v appkách i obrovský byznysový potenciál. Jak získat uživatele na svou stranu a využít mobilní aplikace pro rozvoj svého byznysu? Přijďte se inspirovat na Mobile Internet Forum, poslechnout si příběhy úspěšných a třeba i objevíte vlastní byznysovou příležitost.

UP Business Camp 2016

V Olomouci se chystá už 4. ročník celodenní konference UP Business Camp. Je primárně určená studentům, začínajícím podnikatelům a firmám, které hledají cesty k úspěšnému podnikání. Během dne vás čekají tři tematické bloky: Jak rozjet firmu, Marketing včera a dnes a Podnikání se srdcem. Kromě toho se můžete těšit na workshop, zajímavé diskuze a networking.

FuckUp Night Pilsen Vol. III

Ať se nám to líbí, nebo ne, Češi jsou národ negativní, stěžujeme si rádi a někdy dokážeme být i docela nepřejícní. A když se někomu něco nepovede, nešetříme smíchem a slovy „já jsem to říkal“. Tohle je extrém, ale upřímně, minimálně jednou za život se s tím setkal každý. Možná i proto tolik milujeme populární FuckUp Nights. Těší nás, že z Prahy se rozmáhají i v jiných městech, v Plzni to bude už třetí edice.

Jak se dělá (nejen MKT) v Airbnb

O Airbnb se mluví všude. Na dovolených přes něj bydlíme, čím dál tím víc lidí přes něj začíná vydělávat, a kdo ještě nezačal, minimálně o tom uvažuje. Pro jiné je to krutá konkurence, která válcuje trh. O tom, že to není jen výmysl, svědčí i fakt, že jej nedávno v New Yorku zakázali. Zajímá vás příběh této značky, jaká je podstata a směr sdílené ekonomiky nejen celosvětově, ale i na lokální úrovni a kam Airbnb směřuje dál? Přijďte si popovídat s Václavem Gráfem, šéfem pro Českou republiku.button registrace obchodnika transparent

16. ročník konference Call centra

  • 10. 11. 2016
  • Praha

V oboru call center se jedná rozhodně o největší akci roku. Ústředním tématem budou změny v oboru, které s sebou přináší digitální svět a nové technologie. Budou se řešit trendy v oboru, otázky kvality a efektivity práce v kontaktních centrech a také se otevře tradiční otázka práce s personálem v call centrech, včetně hledání nových operátorů.

Česká investiční konference

Uvažujete, že investujete první kačku či rovnou milion? Nebo jste do investic už hotový blázen? To už jistě máte lístek Českou investiční konferenci, již třetí v pořadí. Jestli se chystáte poprvé, nebojte se, nikdo vám zde nebude nic nabízet ani prodávat. V rámci dvoudenního programu se nejdřív seznámíte se zajímavými investičními příležitostmi, které představí čeští a slovenští profesionální investoři. Druhý den bude věnován různým workshopům.

Trumfy lídrů, kteří mění svět

V dnešní době už nestačí dosáhnout manažerského postu, těch je totiž všude kolem docela hodně. A být manažerem taky už není tak lukrativní post, jak tomu bylo třeba před 5 lety. Dnešní mládež se touží stát lídrem, ještě lepším vizionářem, kterého lidé budou následovat. Takový ten druhý Steve Jobs. Jak se takovým lídrem stát? Proč je vize jednou z nejsilnějších zbraní lídra? A proč je nejtěžší vést především sám sebe? Odpovědi na tyhle otázky a mnohé další trumfy se odhalí v polovině listopadu v Brně.

Týden podnikání 2016

Podnikáte nebo přemýšlíte, že s podnikáním začnete? Hlavní je nezůstat na jednom místě. Doba je rychlá a hodně inovativní, je potřeba se neustále vzdělávat, inspirovat od ostatních, sbírat zkušenosti, ale také se dělit o své vlastní know-how. A přesně k těmto aktivitám je určen Týden podnikání, který je součástí celosvětové události na podporu podnikání Global Entrepreneurship Week. Co to znamená pro vás? Desítky zajímavých událostí a akcí po celé České republice.

Hlavní konference Týdne podnikání ČR 2016

V rámci Týdne podnikání bychom rádi vypíchli hlavní událost, kterou je Summit Týdne podnikání. Jedná se o celodenní akci, která se bude konat v úterý 15. listopadu. Na programu jsou odborné veletrhy, tematické workshopy vedené top byznys a startup osobnostmi a závěrečná konference s řečníky ze zahraničí. Základní vstupné na summit a veletrhy je zdarma. Na workshopy a hlavní konference je už vstupné zpoplatněno.

Konference WebTop 100

Konference WebTop 100 nebude o webových stránkách, jak by si někdo mohl mylně myslet. Těšit se můžete na to nejlepší z digitálního marketingu pro byznys. Mluvit se bude o atribučních modelech, obsahovém marketingu, řešit se bude také to, jakou roli hrají v byznysu mobilní aplikace a jak vstoupit na zahraniční trh pomocí online marketingu. Součástí konference bude i expo digitálních agentur.

Punk your business

Říká se, že kdo chce uspět v podnikání, musí přijít s něčím novým a jedinečným, co trh ještě nezná. Jedna věc je, jak takovou věc najít. Druhou stránkou věci je naše konzervativnost. Někdy nás napadne skvělý nápad, vzápětí však usoudíme, že je to příliš a trh by to nepobral. Máte nějaký netradiční a opravdu jedinečný nápad na podnikání v hlavě nebo odložený v šuplíku? Punk your business je přesně ten typ akce, kde může padnout na úrodnou půdu.

SAVE the DATE Content marketing Praha

Že obsah je král, už každý ví. Chcete i váš firemní obsah dělat opravdu královsky? Save the date – tuhle konferenci si nesmíte nechat ujít. Organizátoři slibují, že žádný z řečníků vás nebude nudit prezentací vlastní agentury či dokonce sebe sama. Hlavním cílem je, abyste si z akce odnesli konkrétní věc, kterou můžete na druhý den zavést do praxe. To zní jako výzva.

Den K: Pitching & Investment Night at K10

Sales pitch. Startup pitch. Elevator pitch. Pár slov, které rozhodnou o vašem osudu. Minimálně v té dané chvíli, když jedete tím výtahem nebo oslovujete důležitého klienta či investora. Máte také svůj nápad na online produkt, službu, software nebo aplikaci a myslíte si, že má potenciál změnit svět? Využijte příležitost ji odprezentovat nejúspěšnějším investorům v České republice.

Martin Hausenblas – podnikatelská vize

  • 21. 11. 2016
  • Praha
  • www.cestauspesnych.cz/25-rijna-martin-hausenblas-podnikatelska-vize.html

Na cestě za svými cíli všichni potřebujeme občas načerpat novou inspiraci a taky se někdy poradit a přesvědčit na příbězích těch úspěšných, že to půjde. V listopadu doporučujeme zajít si na přednášku Martina Hausenblase, zakladatele Liftago. Na půdě VŠE v Praze se podělí nejen o své zkušenosti s podnikáním, ale také o své podnikatelské vize.

Mobile Marketing 2016

„Mobile is the new online!“ je heslem listopadové akce Mobile Marketing. Mobilní zařízení využíváme zatím hlavně ve svůj prospěch. Ve spojení všudypřítomné digitalizace však nabývá čím dál tím víc na významu i jako prodejní kanál. Jste na to ve svém byznysu připravení? Setkejte se s top marketingovými manažery a inspirujte se od nich, jakým způsobem zákazníky získat a posilovat vztah ke značce.

Konference 2016: Firma 21. století

  • 22.–23. 11. 2016
  • Praha

Chcete svému podnikání či firmě udat nový směr? Zabezpečete si své místo na Konferenci 2016: Firma 21. století, která kombinuje témata z oblasti managementu, HR a marketingu. V rámci dvoudenní akce se setkáte ze spoustou zajímavých spíkrů ze všech oborů, dozvíte se, jaké jsou aktuální trendy a odnesete si také hromadu funkčních návodů, jak dovést firmu k úspěchu.

2. Profinetworking – celovečerní setkání podnikavých žen a mužů

  • 24. 11. 2016
  • Praha

Jak vnímáte networking? Baví vás, berete ho jako nutné zlo nebo patříte do skupiny hejtrů, kteří jsou už z tolika networkování unavení? I tady platí, že na kvalitě záleží, a pokud chcete kromě pár drinků a vizitek získat i jinou přidanou hodnotu, je potřeba si networkingové akce moudře vybírat. Profinetworking spojuje podnikání se zábavou a gastronomickým zážitkem a my říkáme, proč ne.

button registrace obchodnika transparent

Datová centra pro business 2016

  • 24. 11. 2016
  • Praha

Víte, že všichni kolem řeší datová centra pro svůj business, a taky víte, že vy byste se touhle otázkou měli také zabývat, jen nějak nevíte, kde začít. Přijďte si pro odpovědi na tuto konferenci a třeba konečně pochopíte, jak datová centra využívat ve svůj prospěch. Dozvíte se také víc o tom, jestli tuto otázku řešit u vás ve firmě vlastními silami nebo outsourcovat. A dozvíte se také o spoustě dalších trendů v oboru.

Večer pro podnikatele Work & Share

V podnikání není, nebylo a nikdy nebude dostatek inspirace a každý správný podnikatel či obchodník, který chce svůj byznys posouvat dál, vyhledává inspirativní setkání, kde se může setkat se zajímavými lidmi, získat nové kontakty a třeba se i inspirovat, jak to dělají jiní. V listopadu by vás mohla zaujmout tato akce, kterou pořádá Business for Breakfast v Novém Jičíně. Na programu budou témata: nábor, motivace a udržení zaměstnanců.

11. Konference AHR ČR (Asociace hotelů a restaurací ČR)

Pohybujete se v oboru cestovního ruchu, hotelnictví a gastronomie? Zajisté se už těšíte na 11. konferenci AHR – Asociace hotelů a restaurací. Letošní ročník bude zaměřen na téma disrupce – jak se nám business prostředí, na které jsme byli zvyklí, mění před očima. Podíl na tom mají i projekty podporující sdílenou ekonomiku, o kterých se bude také mluvit. Jak hlásají organizátoři akce: „Dobu nezměníme. Nemusíme však jen nečinně přihlížet. Můžeme se pokusit tohoto fenoménu využít jako jedni z prvních…“

HR konference 2016

HRisté by v listopadu rozhodně neměli chybět na HR konferenci. Letos bude důraz kladen hlavně na sdílení a také to, proč je v dnešní době mnohem důležitější vzájemná spolupráce než soupeřivé strategie. Jedna věc jsou metody sdílení, druhá, jak jich v rámci týmu a firmy docílit. A o tom všem se na konferenci bude mluvit. Součástí programu budou přednášky a workshopy a také skvělý catering, protože organizátoři vědí, jak je důležitý.

MeetUp BusinessAnimals.cz #9

Jaký by to byl měsíc bez toho, aniž bychom se opět potkali. Určitě nám dáte za pravdu, že sales je hlavně o vztazích a pro nás je hodně důležité budovat a prohlubovat vztahy také uvnitř komunity, to znamená s vámi. Opět pro vás připravíme zajímavý program, vybereme top spíkry a vymyslíme i nějakou soutěž. Nezapomeňte, že MeetUpy jsou pouze pro registrované členy, takže pokud nechcete přijít o žádné novinky, zajistěte si své místo už teď. Registrace je zcela zdarma. Informace o místě a programu už brzy, zatím si poznačte do kalendáře aspoň datum a místo.

Impact HUB Share: Velká přednáška o bitcoinech

Rádi byste konečně zjistili, co jsou vlastně bitcoiny? Jak fungují v ekonomice a co vám můžou přinést? Pro někoho je to jen další měna, jiní věří, že bitcony mají moc změnit způsob fungování byznysu i celé společnosti. Přijďte si poslechnout Velkou přednášku o bitcoinech, kde se tohle téma budou snažit přiblížit a vysvětlit srozumitelným způsobem i obyčejnému smrtelníkovi.

Winners night – Connect visions to solution

Dokážou startupy a velké firmy fungovat jeden vedle druhého ve vzájemné symbióze? Přijďte se o tom přesvědčit a diskutovat s povolanými – startupy, CEOs velkých firem i investory. Konference začne netradičně „Nekonferencí“, kde může kdokoliv navrhnout své vlastní téma týkající se inovací. A klidně i šíleně kreativní, ty jsou dokonce žádané. Nápady se nebudou střílet jen tak, ale v rámci soutěže „Connect Visions to Solutions“.

© 2024 imper.cz