Kam v březnu: 15 akcí, které obohatí nejen vaši obchodnickou duši

23. Únor 2018

Nelezte v březnu za kamna, ale vyražte radši na nějakou vydařenou akci – potkejte zajímavé lidí, naučte se něco nového, vzdělávejte se, pobavte se, pochutnejte si, rozšiřte si obzory. Že nevíte kam? My ano! A stejně jako každý měsíc vám naše tipy na akce, které byste si neměli nechat utéct, servírujeme hezky pohromadě.

#krimyš Konference Kritické myšlení

1.3. v Brně, bližší info zde

hledáme obchodníka

Krimyš je konference o dnes tolik aktuálním kritickém myšlení. Jak nepodléhat klamům našeho mozku? Jak pracovat s informacemi a poznat, čemu věřit a čemu ne? Pokud lépe rozumíme tomu, jak věci skutečně fungují, dokážeme dělat lepší rozhodnutí a dosahovat zamýšlených výsledků. V době neomezeného přístupu k informacím, kdy se volně šíří lži a polopravdy, je kritické myšlení klíčovou dovedností pro úspěch v práci i osobním životě. Konference #krimyš poprvé v Brně!

Krimyš rozvíjí neuvěřitelně potřebnou schopnost a vlastnost ve vztahu k dnešnímu světu. Kritické myšlení nás ve školách vůbec neučí, tak přijďte na #krimyš a rozviňte své kritické myšlení.

Festival Evolution

23. – 25.3. v Praze

Festival Evolution

Přivítejte jaro na Festivalu, který vám nasadí brouka do hlavy, už počtrnácté. Najdete tu pod jednou střechou vše, co souvisí se zdravým životním stylem, od nákupů přes ochutnávky a poradny až po festivalové programy pro celou rodinu. Opět na vás čeká nepřeberné množství novinek, trendů a inspirace pro zdravé tělo i duši.

Impact Hub MashUp vol. 39

8.3. v Praze

Impact Hub MashUp vol. 39

200 sekund, 10 slidů a nekonečně možností. Co je to Impact Hub MashUp? Parádní mix prezentací a projektů, které si zaslouží vaši pozornost. Představí se vám ti, kteří mají skvělý nápad, extra úspěch nebo silné a inovativní myšlenky. V rychlém sledu vás pak pomocí slidů a krátkých vystoupení seznámí s tím, na čem dělají, a nasdílí to nejdůležitější, co se ve svém podnikání naučili. Po nabitém programu se těšte na networking a volnou zábavu.

Career days

1. – 3.3. v Praze, bližší info zde

Career days

Něco pro studenty – chceš své kariérní představy porovnat s realitou? Nastartuj svou vysněnou kariéru a dostaň se do „backstage“ top společností z různých sektorů – freelanceři, startupy, neziskovky i korporátní sféra – ti všichni se sejdou na jednom místě – na již 26. ročníku tohoto festivalu firemních kultur. Prokonzultuj své CVčko s HRistou tvé vysněné firmy, zazař v diskuzi se zástupci významných firem na českém trhu nebo si rovnou vyzkoušej případovku z oboru, který tě láká. A aby toho nebylo málo, tak se k tomu můžeš těšit na festivalovou atmosféru s chill-out zónou! My být ve studentských letech, jdeme do toho! 

Festival Kolem Světa 2018

10. – 11.3. v Praze, bližší info zde

Festival Kolem Světa 2018

Přijďte navštívit už 16. ročník největšího cestovatelského svátku. Ve čtyřech přednáškových sálech se představí  téměř 50 cestovatelů, dobrodruhů, fotografů, digitálních nomádů či poutníků, kteří představí země všech kontinentů v rámci svých komentovaných projekcí. Na své si přijdou nejen cestovatelé a dobrodruzi, ale i jachtaři, námořníci nebo zapálení majitelé obytných karavanů. Program obohatí umělecká vystoupení tanečníků z několika zemí světa a chybět nebudou ani ochutnávky orientálních specialit.

 

Jarní networkingové setkání podnikatelů

22.3. v Praze, bližší info zde

Jarní networkingové setkání podnikatelů

Příležitost pro všechny lovce kontaktů – stylový butique hotel Schwaiger s okouzlující zahradou je pro networkingová setkání jako dělaný. Na tomto na vás bude čekat inspirativní možnost seznámení s minimálně 30 podnikateli, skvělý raut (o prvotřídní kulinářský zážitek se postarají šéfkuchaři projektu Kuchaři do domu) a chybět nebude ani hodnotná tombola.

Facebook pro firmy

1.3. v Praze, bližší info zde

Je Facebook vhodným marketingovým nástrojem pro vaši firmu? Jaká specifika má tohle sociální médium a co od něj můžete čekat? Jak si nastavit strategii tak, aby vám přinesla obchodní výsledky? Zjistěte, jak Facebook využít pro své podnikání. Na českém internetu je 4,8 mil. uživatelů, z toho 3,8 mil. lidí je tam každý den. Je tam i vaše cílová skupina? Máte promyšlené, co a jak jí chcete sdělit, jak vzbudit její zájem, jak zájem proměnit na prodej a třeba i na dlouhodobý vztah?

Vize nástrojem růstu

15.3. v Praze, bližší info zde

Jan Matějů

Vést tým či rovnou celou firmu je obrovská dřina. Je zapotřebí mít vizi a vědět, kam se chcete za pár let dostat. Workshop s Janem Matějů, CEO DámeJídlo – vám pomůže definovat si pevnou a silnou vizi a určit strategii a akční kroky k jejímu dosažení. Dozvíte se, jaké nástroje použít pro její formování, koho do procesu zapojit, a jak s vizí pracovat dál. Naučíte se komunikovat vizi dovnitř týmu i navenek, stanovit podle ní strategii, definovat konkrétní kroky pro její dosažení a vytvořit relevantní cíle pro členy týmu tak, aby všichni táhli za jeden provaz. To vše díky praktickým cvičením a na svém vlastním příkladu. Přijďte na přednášku charismatického Jana Matějů a učte se.

Noc reklamožroutů 2018 Praha

2.3. v Praze, bližší info zde

Noc reklamožroutů

Nesnášíte reklamy? Tak to tahle netradiční akce v Lucerně nebude nic pro vás – čeká tu na vás totiž více než 5 hodin těch nejlepších reklam světa. V této nejnovější kolekci jich bude přes 300, z více než 50 zemí. Je to výběr toho nejlepšího z minulých let, reklamy na známé i neznámé světové značky, reklamy se světovými celebritami i exotické spoty s neherci, reklamy originální, dramatické, vtipné i dojemné.

Pokročilé prezentační dovednosti

22.3. v Praze

Tomáš Sedláček

Na tomhle workshopu se dozvíte se, co vám zajistí pozornost, ale také čemu se zaručeně vyhnout a co dělat, když selže technika. Zjistíte, jak určit, která sdělení jsou klíčová a co je jen „omáčka“ a naučíte se strukturovat vaše argumenty co nejúderněji. Zdokonalíte se v práci s gesty, vlastní řečí těla i emocemi publika, na jehož reakce budete schopni rychle a dobře reagovat. A to vše si také rovnou sami vyzkoušíte a dostanete okamžitý feedback. Známé osobnosti se stále častěji snaží rozvíjet a přednášel. Podobně jako Jan Muhlfeit, tak i Tomáš Sedláček.

Festival Jeden svět

5. – 14.3. v Praze a dalších městech, bližší info zde

Během 20 let vyrostl tenhle festival, pořádaný společností Člověk v tísni, v největší dokumentární filmový festival s tematikou lidských práv na světě. Pracuje s širokou definicí lidských práv, a proto v jeho programu najdete nejen filmy o politických kauzách a rozvojových tématech, ale i o sociálních otázkách, životním prostředí a životním stylu. Vyražte si rozšířit obzory všedních dní.

How to Become a Certain Success in an Uncertain World

22.3. v Praze

Dan Moor

Něco pro anglické speakery – Dan Moore je opět v Praze! Využijte šanci a přijďte si poslechnout řečníka, jehož zkušenosti zajímají celý svět. Má „na svědomí“ více než 60,000 obchodníků, kterým pomáhá se zvýšením produktivity, efektivity a pracuje s jejich motivací.

Jak si vybudovat PR jako cestovatel?

24.3. v Praze, bližší info zde

Jak si vybudovat PR jako cestovatel?

Chcete vědět, jak se prosadit jako cestovatel? Jak vytvářet fotky a materiály na sociální sítě, které budou lidi hltat? Jak napsat tiskovku či kontaktovat média a prosadit se nejen v Česku? Tak se běžte podívat na tenhle půldenní workshop – lístky jsou k zakoupení na portálu HitHit, čímž zároveň pomůžete dofinancovat Kavárnu dobrodruha.

Festival delikátních chutí

10.3. v Praze, bližší info zde

Festival delikátních chutí

A jedna třešnička na závěr. Poznejte, jak chutná svět na akci, která vás nechá nahlédnout pod pokličku kuchyní zemí všech kontinentů. Můžete objevovat dosud nepoznané, ale i oblíbené chutě a vůně na nádvoří Novoměstské radnice i v celém přízemí jejích interiérů. Během jednoho sobotního odpoledne zkrátka procestujete celý svět.

TIP BA: Seminář s elitním policejním vyjednavačem

20.3. v Praze, bližší info zde

Ve své praxi vyjednával s nájemným vrahem, s únosci, kteří drželi rukojmí, se sebevrahy … Tak ten asi bude vědět, jak na to, říkáte si? Přijďte se to od něj naučit! Šéf policejních vyjednavačů mjr. Miroslav Vymyslický, národní koordinátor krizového vyjednávání Policie ČR, totiž spolu s lektory Interquality vede tento výjimečný seminář. Osvojíte si nástroje a vybroušené techniky krizového vyjednávání, které vám přinesou konkurenční výhodu v práci i v osobním životě a pomohou vám překonat ty nejobtížnější vyjednávací výzvy.

Foto: FB profily + weby jednotlivých akcí

© 2024 imper.cz