10 nakopávacích songů, které vám v pondělí dodají tuny energie

12. Listopad 2018

Pondělní rána bývají nejtěžší. Ještě stále jsme totiž jednou nohou ve víkendu a na druhou stranu už bychom měli podávat výkony. A protože víme, že kromě kávy je hlavně muzika skvělým prostředkem, jak si změnit náladu a dodat energii, připravili jsme pro vás 10 nakopávacích songů, které vám z běžného pondělí udělají neobyčejné. A jak to víme? My je totiž sjíždíme taky!

Songy, které vás v pondělí nakopnou

1. Queen – We are the Champions

Klasika, která je znovu aktuální díky úspěšnému filmu Bohemian Rhapsody. Ten se stal nejnavštěvovanějším filmem posledních dní nejen u nás v Čechách, ale i ve světě. Queeni mají mnoho skvělých songů, ale tenhle nás vždycky nakopne. Díky přílivu energie toho zvládáme daleko víc.

2. Kanye West – Stronger

Kanye to má teď trochu složitý. Sám pořádně neví, kam patří a ještě ke všemu si myslí, že je ten nejlepší umělec, který kdy chodil po této Zemi. Ale ať už to chlapec vyřeší jak chce, tahle pecka má neskutečnou energii a jak graduje, tak i u vás bude stoupat chuť se do toho pondělka pořádně zakousnout!

3. Bon Jovi – It’s my life

Ano, je to váš život, a právě proto si ho nenechte otrávit. Hned ráno vyřešte to, co je nejhorší a do čeho se vám vůbec nechce, zbytek dne už bude totiž jen lepší.

Vyzkoušejte leady

4. Daft Punk – Around the world

Daft Punk má spousty energetických pecek. Tahle je sice trošku kolovrátková, ale za to se při ní skvěle sestavuje to-do list. Vyzkoušejte! My to tak děláme pravidelně.

5. Kelly Clarkson – Stronger (What Doesn’t Kill You)

To je pravda, co nás nezabije, to nás posílí. Každý fuck up je potřeba brát jako výzvu, jako možnost se zamyslet a změnit směr, mindset, kolektiv nebo třeba pohled na produkt. A tohle pondělí může být začátkem vašeho nového života. Tak ho pořádně chytněte za pačesy.

6. Robbie Williams – Rock DJ

Robbie Williams se v tomhle klipu svlékne až na kost, aby zapůsobil a získal si pozornost. Vy sice nemusíte dělat to samé, na druhou stranu, abyste si získali důvěru zákazníka, musíte se odhalit a být autentičtí. Jedině tak vám uvěří.

7. Destiny’s Child – Survivor

Říká se, že člověk přežije všechno a tohle a další pondělí zvládnete taky a úplně levou zadní. Stačí, když věnujete nedělní půlhodinku plánování. Sepište si, co vás v další den čeká, na co nesmíte zapomenout a promyslete priority. Pondělní ráno pak bude jednodušší.

8. Survivor – Eye of the Tiger

Kdo by neznal písničku z Rockyho. Co k tomu říct…snad jen, když to dokázal Rocky, tak vy taky!

9. Katy Perry – Roar

Ve velkých amerických korporacích mají ranní rituály, při kterých si mají všichni představit, že jsou králem zvířat a pořádně si od plic zařvat. Dostanou tak do těla hodně kyslíku a ven vyjde přebytečná nervozita a stres. Zkusíte to?

10. Mika – Relax, take it easy

Tahle pecka bořila hitparády už v roce 2007 a stále se objevuje v playlistech úspěšných podnikatelů a obchodníků. Má v sobě totiž nejen pozitivní náboj, ale také hravou energii. A ta je také často potřeba.

Bonbonek navíc : Bobby McFerrin – Don’t Worry be Happy

 

S úsměvem jde všechno líp. Přestaňte se na to pondělí mračit a přivítejte ho jako skvělý den k tomu, abyste udělali změnu, pořádek, velký obchod, nastavili si pravidla, nebo třeba někoho potěšili tím,  že se usmějete a popřejete KRÁSNÉ PONDĚLÍ.  A to přejeme i my vám.

 

© 2024 imper.cz