10 míst v Brně, kam vzít byznys návštěvu ze zahraničí

09. Duben 2015

Když přijedou šéfové, kolegové z jiné pobočky nebo zahraniční klienti, je nutné nejen předvést to nejlepší za pracovním stolem, ale také nabídnout zajímavé vyžití po pracovní době. Kam vzít hosty v Brně, abyste své město dostatečně reprezentovali a zároveň se postarali o skvělou zábavu? 10 malých tipů od brněnských obchodníků zde: 

1. Super Panda Circus

panda
Zdroj: superpandacircus.com

Jedinečný výsledek spolupráce dvojice Vlachynský & Vališ, proslavené Barem, který neexistuje (který mimochodem také doporučujeme!). Panda se nachází na Šilingrově náměstí a není označena žádným poutačem. Je inspirována východní moudrostí a opředena tajemstvím fialovo-zlatého závěsu, který je pro vás jediným pojítkem se světem venku. Bar s wow efektem navštěvují diplomaté, majitelé firem i hipstři. P. S. Doporučujeme drink s názvem Něco jako první sex 🙂

2. KOISHI

koishi
Zdroj: koishi.cz

Tato restaurace, umístěná na ulici Údolní (cca 3 minuty pěšky od České), vyhrála v roce 2013 první místo v žebříčku Grand Restaurant dle Mauerova výběru. Využívají opravdu kvalitní suroviny se zaměřením na středomořskou a zážitkovou kuchyni. Kromě utužených vazeb se zahraničními kolegy si odnesete i dobrý pocit z návštěvy skvělého podniku, který nemá v Brně konkurenci. Mají i spoustu speciálních akcí, například Den otevřených ústřic, kde můžete ochutnat čerstvé mořské plody i trochu jiným způsobem. A jen tak mimochodem, věděli jste, že Koishi znamená v japonštině kamínek?

3. La Bouché

labouche
Zdroj: labouchee.cz

Něco pro labužníky. Restaurace se inspiruje domácí francouzskou kuchyní, sází na domácí BIO produkty, maso místních chovatelů a denně dovážené čerstvé ryby. Potěší i domácí bylinky, které pěstují na vlastní zahrádce. Dohromady s příjemnou obsluhou tvoří přesně tu atmosféru, která je zapotřebí k úspěšnému uzavření obchodu.  Mimo jiné mají velmi pestrý výběr francouzských vín, která výborně ukončí příjemný večer v milém prostředí. Pokud se budete chtít blýsknout před svým klientem, vysvětlete mu, že „labúž“ znamená ve francouzštině sousto. Restauraci La Bouché najdete taktéž na ulici Údolní, 300 m od KOISHI.

4. The Immigrant

Zdroj: Facebook The Immigrant
Zdroj: Facebook The Immigrant

Znáte  restauraci The Immigrant? Jedná se o typický irish pub na ulici Veveří, kam pozvete klienta na klasické burgery, ale i pravé irské stew, whisky, točené ALE, Guiness, točený cider i párty do brzkých ranních hodin. Immigrant je samozřejmě vybaven english speaking obsluhou, takže se nemusíte bát, že by při objednávce došlo k nějakému failu, který by mohl poškodit klientovu náladu a tím i očekávaný obchod. Je to oblíbené místo brněnských expatů, takže se zde bude kdokoliv odkudkoliv cítit jako doma.

5. Borgo Agnese

brgo
Zdroj: borgoagnese.cz

Je váš klient opravdový fajnšmekr a vy neváháte kvůli dobře rozjednané schůzce vysypat peněženku? Pak je Borgo přesně pro vás. Podnik se skrývá na ulici Anenská, přímo v rezortu Anenských teras, a jak jeho interiér, tak i nabídka středomořské kuchyně uspokojí i toho nejnáročnějšího byznysmena. Mají zde obrovský výběr domácích i zahraničních vín, kvalitních whisky, rumů a doutníků. Po návštěvě Borga nemůže obchod dopadnout jinak než oboustrannou spokojeností.

6. Café Atlas

atlas
Zdroj: Facebook Café Atlas

Má váš klient mladistvého ducha? V tom případě určitě neprohloupíte návštěvou Café Atlas v předsálí Břetislava Bakaly na Žerotínově náměstí. Zajímavý extravagantní interiér a nabídka, v níž je ukryta i limonáda ZON, bezlepková a veganská strava nadchnou návštěvu, která ráda experimentuje.

7. Humpty Dumpty

Zdroj: Facebook Humpty Dumpty
Zdroj: Facebook Humpty Dumpty

 

Vyzkoušejte leady

Pokud je váš klient z okolí Británie, ocení návštěvu nově otevřené rodinné kavárny Humpty Dumpty, která vyrostla na ulici Jaselská. Čaj o páté, domácí pečivo po anglicku, zimní zahrada, flapjack, dundee cake, hot cross bun, scone, bakewell. Vám to asi nezní moc povědomě, ale váš klient bude určitě vědět, oč se jedná. Kavárna je však poměrně rušná, pro klidné jednání proto doporučujeme rezervovat zmiňovanou zimní zahradu.

 8. Fresh Freaks Bistro

Zdroj: freshfreaks.cz
Zdroj: freshfreaks.cz

Zdravý a cool fast food, který splní očekávání i náročnější návštěvy. Masové, vegetariánské, veganské i bezlepkové menu je tu na denním pořádku, doporučujeme vyzkoušet i báječné limonády. Nově v nabídce mají i čerstvé freshe! Zahraniční hosty potěší také točený Magners, Club Maté a veliký výběr zákusků, quichů a burgerů. Toto zcela bezlepkové bistro je umístěno v blízkosti Lužáneckého parku na ulici Lidická u centra.

 9. Park Lužánky

Chcete překvapit netradiční schůzkou? Tak vezměte košík, do něj láhev kvalitního vína, zastavte se na Moravském náměstí pro čerstvou zeleninu, v pekárně pro bagety a pozvěte klienta na piknik do prostředí nejhezčího brněnského parku Lužánky. Víkend slibuje hezké počasí!

 10. Tip pro odvážné: JumpPark Brno

Zdroj: Facebook Jumpark Brno
Zdroj: Facebook Jumpark Brno

Obchody uzavřeny a vy jste se s hosty natolik spřátelili, že byste si spolu rádi zašli ještě někam, kde by byly vzájemné vztahy utuženy na jiném levelu? Jít společně na panáka nebo víno už je tak trochu mainstream, že? Překvapte zahraniční klienty návštěvou trampolínového centra! Nově otevřené centrum a zároveň největší trampolínový park ve střední Evropě je na Heršpické a věřte, že o téhle návštěvě budou vyprávět svým kolegům ještě hodně, hodně dlouho.

Bonus 1: Barber shop v Brně

Bohužel sem nesmějí ženy. Vítejte v moderním ráji všech vousatých mužů. Whisky a dobrá káva nesmí chybět. Podívejte se na nejlepší barber shopy v Brně!

Bonus 2: Yoga Brno

Druhý bonus je zaměřen spíše na ženy, avšak i mezi muži má yoga v posledních letech mnoho fanoušků. Vyzkoušejte při návštěvě Brna blahodárné účinky Yogy.

Text: Lucie Gavendová 

Zdroj úvodní fotografie: Facebook Super Panda Circus

© 2024 imper.cz